Setari Cookie-uri

Cum sa faci masaj erotic: atingeri care-l vor innebuni de placere

Vremea rece te indeamna sa stai in casa? Nu ofta melancolica cu gandul la plimbarile romantice pe-nserat. Noi avem o propunere mult mai buna pentru serile lungi de toamna petrecute in dormitor: surprinde-ti partenerul printr-un masaj erotic de neuitat.

Poti condimenta masajul cu un dialog erotic incitant. Astfel vei afla care atingeri ii provoaca placeri mai puternice si masajul poate capata o tenta sexuala tot mai accentuata. Cand consideri ca este momentul pentru senzatii mai intense, roaga-ti partenerul sa se aseze pe spate si continua-ti mangaierile afectuoase pe piept, abdomen, coborand cu atingeri tot mai tandre catre coapse. Insista in zona gatului si a urechilor; se stie doar ca lobul urechii si zona din spatele urechilor sunt parti erogene deosebit de sensibile la atingere.Lasa pentru final zona organelor genitale, care merita o atentie deosebita.

Masajul erotic se poate finaliza cu un orgasm intens, chiar daca nu are loc contactul sexual propriu-zis. De asemenea, masajul poate fi un preludiu excelent pentru o noapte fierbinte memorabila. Nu in ultimul rand, masajul erotic poate deveni mai mult decat un ritual de placere, favorizand apropierea dintre parteneri si o mai buna comunicare in plan sexual.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.