Setari Cookie-uri

6 mituri sexplicate

Intotdeauna am stat sa ne intrebam daca unele barfe in ceea ce priveste sexul sunt adevarate. Barbatii vor sa faca sex mai mult decat femeile: mit sau realitate? Daca el a avut o aventura asta inseamna ca nu te mai iubeste: mit sau realitate? Sexul salbatic nu este agreat de femei: mit sau realitate? Vei afla in continuare care sunt adevarate si care sunt false.

De aceea trebuie sa te gandesti inainte de a iti ierta prietenul care te-a inselat, sa afli care au fost motivele care l-au determinat sa faca acest lucru pentru ca, daca a facut-o o data si l-ai iertat, este posibil sa o faca si a doua oara.

5. Femeilor nu le place sexul salbatic

Mit!


Exista femei care sunt mai interesate decat barbatii de sexul salbatic si vor sa afle cat mai multe detalii, cumpara jucarii sexuale sau se documenteaza cu privire la pozitii.

Nu toate femeile isi doresc petale de trandafir imprastiate pe pat, masaje romantice, bai la lumina lumanarii cu partenerul. Unele dintre ele opteaza pentru sex nebun, pasional, cu vorbit murdar si jucarii erotice.

6. Sexul in apa este sigur


Realitate!

Sexul neprotejat in apa este destul de sigur deoarece apa reuseste sa elimine spermatozoizii (nu pe toti) imediat cum sunt eliminati (chiar si spumantul de baie, gelul de dus sau sapunul reusesc sa distruga sperma. Daca ejacularea are loc in femeie, exista posibilitatea ca fecundarea ovulului sa se produca.

Sfat: practica sexul neprotejat in apa doar daca esti 100% sigura ca partenerul nu prezinta niciun fel de boala cu transmitere sexuala si il cunosti de foarte mult timp pentru a avea incredere in el. In caz contrar, foloseste un prezervativ.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.