Setari Cookie-uri

Incinge atmosfera! 6 metode pentru a va spori apetitul sexual

O relatie de lunga durata nu are doar avantaje. Desi dezavantajele sunt intr-un numar destul de scazut, acestea sunt importante si conteaza foarte mult deoarece pot determina chiar si ruperea relatiei: rutina, controlul partenerului, aparitia geloziei abusive, neincrederea in partener sau lipsa chefului de sex. Cel din urma inconvenient reprezinta unul dintre cele mai mari probleme ale unei perechi deoarece poate afecta grav relatia.

5. Uitati-va la filme erotice

Nu il mai lasa sa se uite singur la filme erotice, ci stai alaturi de el, chiar daca esti impotriva acestora. Vei realiza ca sunt de mare ajutor, te indeamna la sex si chiar ai de invatat cateva lucruri noi de acolo.
Nu trebuie sa faci tot ce face o actrita care joaca in filme pentru adulti, insa sunt anumite pozitii sau metode care te vor ajuta sa te bucuri de o partida de sex salbatica.

Daca esti adepta jucariilor erotice, nu iti fie teama sa le aduci in dormitor. El va fi incantat si isi va da tot interesul pentru a invata sa le foloseasca.

6. Schimba locul

Desi patul este cel mai intalnit loc in care se consuma actul de iubire, acesta nu este singurul in care poti avea parte de placere. Incearca si alte locuri mult mai interesante decat acesta. De exemplu: pe masa de la bucatarie, pe birou, pe canapea, pe masina de spalat, pe fotoliu sau in masina.

Nu te limita, ci pune-ti imaginatia la contributie si bucura-te de fiecare minut pierdut in bratele partenerului tau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.