Setari Cookie-uri

Top 5 pozitii sexuale adorate de femei

Activitatea sexuala si-a castigat o importanta deosebita in orice cuplu. In timp ce barbatii se lasa deseori condusi de instinct si fantezii pentru a-si intensifica placerea, femeile cauta mai multa afectiune si tandrete in pat. Iata, asadar care sunt pozitiile sexuale preferate de reprezentantele sexului frumos in intimitate:

2. Pozitia corp la corp

O alta pozitie care confera libertate de miscare, stabilind un grad ridicat de intimitate si senzualitate intre parteneri. Cei doi se pot saruta si se pot mangaia in voie, stimuland astfel excitatia sexuala. Pozitia corp la corp poate fi pusa in practica in pat dar si intr-un fotoliu confortabil. Barbatul sta in sezut si femeia sta deasupra, in poala lui cu picioarele stranse in jurul mijlocului acestuia. De aceasta data, ambii parteneri pot domina partida. Daca actul sexual are loc in pat, el poate controla miscarile aplecandu-se in fata, sprijinindu-se in genunchi. Daca femeia conduce, barbatul ii poate ghida miscarile punandu-si mainile pe soldurile acesteia.

1. Pozitia misionarului

Desi e o pozitie clasica, traditionala este indragita si practicata foarte des atat de incepatori cat si de cuplurile cu experienta. Este preferata in mod special de femei deoarece confera un grad inalt de intimitate si afectiune, fiind ideala pentru partidele romantice. In functie de preferinte, aceasta poate varia, permitand femeii sa-si apropie picioarele in jurul mijlocului partenerului, oferind mai multa libertate de miscare. Cei doi au un contact vizual direct pe toata durata actului; astfel, se pot privi si saruta cu pasiune.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.