Setari Cookie-uri

Barbatul - cel mai mare mister psihologic pentru femei!

De ce intelegem greu un barbat?

Desi se spune despre femeie ca este cea mai complicata fiinta, nici barbatul nu se lasa mai prejos intr-o relatie. Iata 4 motive pentru care noi, femeile, intelegem greu un barbat.

barbat sursa foto: shutterstock.com

De ce intelegem greu un barbat?

Pentru ca un barbat se lasa usor influentat de anturajul sau.

Spre deosebire de o femeie, pentru a gandi si a actiona, un barbat are intotdeauna nevoie de anturajul sau. Ca sa facem o analogie cu lumea animalelor, barbatii umbla in “haite” si tocmai de aceea au nevoie de aprobarea celorlalti membrii ai grupului atunci cand fac o schimbare in viata lor. Barbatul este usor influentabil in compania prietenilor si, de multe ori, ideile pe care le exprima nu sunt ale sale, ci ale “haitei”. Desi in esenta nu este gresit sa te consulti cu altcineva in momentul in care doresti anumite lucruri, un barbat are tendinta sa renunte la propriile idei in favoarea celor ale unui prieten. De aceea o femeie ii poate intelege greu schimbarile (chiar drastice) in gandire.

Citește și:

Pentru ca un barbat evita confruntarile cu orice pret.

O femeie nu va sti niciodata daca un barbat are o problema deoarece el va face tot ceea ce ii sta in putere pentru a evita o confruntare cu ea. Va continua sa sustina ca totul este in regula si se va feri de discutiile deschise. Unui barbat nu ii place sa recunoasca ce ii sta pe suflet, iar femeia de langa el va trebui intotdeauna sa isi dea seama singura daca exista vreo problema pentru ca el nu va prelua niciodata initiativa in acest sens.

Citeste mai multe despre portretul psihologic al barbatului pe Garbo.ro

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.