Cine ne ucide dragostea? 5 dusmani mici care distrug o Iubire Mare

Cine ne ucide dragostea? 5 dusmani mici care distrug o Iubire Mare

Visul fiecareia dintre noi este sa avem o relatie frumoasa, sanatoasa si echilibrata.

Totusi, din cauza unor mici greseli psihologice (ale noastre sau ale partenerului), aceasta se poate destrama cu usurinta. Care sunt cei mai comuni 5 factori cu efecte negative asupra vietii noastre de cuplu?

O relatie sanatoasa se bazeaza pe dragoste, se bazeaza pe incredere, respect si valori. O relatie sanatoasa ne ajuta sa ne dezvoltam armonios alaturi de partenerul de viata si sa privim in aceeasi directie cu acesta. O relatie sanatoasa ne mentine pozitivi, empatici, stabili din punct de vedere emotional.

Iata 5 factori negativi care destrama o relatie:

1. Lipsa de respect din relatie.

Cheia pentru o relatie sanatoasa si de lunga durata o reprezinta respectul reciproc al partenerilor. Lucruri precum insultele, amenintarile, certurile provocate de diferentele persoanele implicate in relatie - intr-un cuvant, lipsa de respect - vor aduce viata de cuplu la un punct critic.

Sfat: Asadar, trateaza-ti partenerul cu cel mai mare respect deoarece el este persoana alaturi de care traiesti cele mai profunde momente din viata ta.

2. Egoismul unui partener implicat in relatie.

Egoismul unuia dintre partenerii implicati in relatie este extrem de nociv pentru viata de cuplu. O relatie nu poate supravietui doar in functie de interesele, deciziile sau dorintele unei persoane.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri