Despre mine nu stiu daca se poate spune ca sunt libertina dar nu mi-am refuzat niciodata o placere. Fie ca a fost vorba de o cutie de bomboane sau un barbat frumos, am pus mana, am devorat si am plecat mai departe.

Pantaloni trei sferturi: 4 propuneri pentru vara asta

Daca m-as duce la spovedit, taica popa m-ar da afara din biserica si toate enoriasele pioase ar scuipa in urma mea ca dupa Uciga-l Toaca!

Eu si ultimul meu iubit eram impreuna de 10 luni. Am experimentat impreuna cam tot ce vezi in filmele porno si alte cateva pe deasupra! Imi marturisise de ceva timp ca fantezia lui este sa faca sex in trei: eu, el si o guest star.

SURSA FOTO: Shutterstock.com

Si mie mi-a trceut prin cap de catve ori ca e o experienta care merita incercata dar in fanteziile mele nu exista o alta pereche de sani. Eu ma transformam in obiectul adoratiei a doi barbati virili care semanau cand cu Leonardo diCaprio cand cu Johnny Depp.

Am vorbit mult cu el despre cine sa fie a treia persoana. Prietenele mele erau excluse din start! Nu as fi vrut s-o vad pe niciuna cu capul intre picioarele mele sau s-o aud gafaind de sub iubitul meu.

Ne-am oprit la o fosta colega de facultate de-a lui. Se lauda mereu ca ar fi bisexuala, chiar tri-sexuala si multi-sexuala daca o ascultai povestind. Am decis ca e momentul sa fim diplomati si sa nu luam fata ca din oala.

Cougar Town: De ce barbatii prefera femeile in varsta?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: