In pat cu trecutul

In pat cu trecutul
Kudika
23 Decembrie 2005

S-a intamplat ca primul barbat pe care l-am vazut dezbracat sa aiba penisul foarte mare (nu mare! FOARTE mare). Ce pot spune � norocul incepatoarei. Am crezut ca dimensiunile sunt perfect normale si am fost profund dezamagita sa constat ca urmatorul si cel care i-a luat locul urmatorului nu erau la fel de inzestrati de Nama Natura.

Dupa ceva timp am ajuns la concluzia ca nu acestia aveau penisul prea mic, ci primul il avea prea mare.

Nici pana in ziua de azi nu am incetat sa-i compar si, sunt sigura ca daca un moment esti sincera cu tine, iti vei da seama ca inevitabil si tu faci acelasi lucru.

Fie vorba intre noi, prima data in pat cu un tip sunteti voi doi, toti fostii tai si fostele lui prietene. Creierul nostru face un mic tabel in Excel, cateva diagrame, raportul calitati/ defecte si da rezultatul.

Este evident ca durata relatiei nu va fi niciodata direct proportionala cu marimea penisului (nici macar atunci cand ai o relatie bazata pe sex); creierul nostru pune in balanta toate informatiile, bune si rele inainte de a da un verdict. Ceea ce vreau sa punctez este ca natura omului este astfel structurata incat ne determina sa facem camparatii.

In creier exista 3 tipuri de zone: primele sunt cele care primesc informatiile din exterior (zonele senzoriale); urmatoarele - ariile de asociatie - compara informatia proaspat primita cu propriile baze de date, iar ultimele - zonele motorii - sunt cele care dau verdictul.

Aceasta schema se aplica la orice stimul provenit din exterior- indiferent cat de banal sau complicat. Prin urmare, atunci cand vom vedea un barbat il vom compara cu toti ceilalti pe care i-am cunoscut pana la acel moment si acelasi lucru vom face si cu penisul sau.

Rezultatul acestei operatiuni poate urma trei cai:

1)Tu, el si micutul venit liliputan

El arata genial. Este plin de muschi, are un abdomen perfect plat si doi ochi albastri asortati la parul blond. L-ai dorit din primul moment in care l-ai vazut si acum, dupa doua luni, ati ajuns in pat.

Dupa ce te-ai chinuit ingrozitor cu nasturii si cureaua de la pantaloni (nu cumva era o centura de castitate?!) ai incercat sa-l mangai tandru, iubitor si nu in ultimul rand incitant. Ai cautat micutul �obiect�, l-ai cautat, l-ai cautat�

Intr-un final l-ai si gasit; ti-ai amintit ca citisesi undeva ca si un penis de 3 cm te poate satisface. Acum aveai ocazia sa verifici informatia! I-ai sters imaginar numarul de telefon din agenda si ti-ai dorit ca noaptea sa se termine cat ai pocni din degete. Nu spune nimeni sa-i alegem in functie de dimensiuni, dar fetelor, nu avem nevoie de eunuci!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: