Setari Cookie-uri

In pat cu trecutul

S-a intamplat ca primul barbat pe care l-am vazut dezbracat sa aiba penisul foarte mare (nu mare! FOARTE mare). Ce pot spune � norocul incepatoarei. Am crezut ca dimensiunile sunt perfect normale si am fost profund dezamagita sa constat ca urmatorul si cel care i-a luat locul urmatorului nu erau la fel de inzestrati de Nama Natura.

2)Mic, mic, dar voinic!

Desi nu impresioneaza prin dimensiuni, te-a cucerit prin tehnica. Ii place sa se joace; pentru el sexul este un cocktail exotic iar pe tine te excita fantastic ideea.

Fereste-te! Este exact genul de barbat de care s-ar putea sa te indragostesti. Nu uita sa-l compari cu baza de date! Vei gasi cu siguranta un defect care sa te mentina pe linia de plutire.



3)Mr. Big

Undeva in familia lui trebuie sa fi existat un stramos negru. Altfel nu iti explici de unde a mostenit un asemenea arsenal genital. Cu o astfel de jucarie in pantaloni nu-si va tine prea mult hainele pe el.

Are un adevarat cult pentru sex; este principala sa ocupatie; s-a gandit serios ca ar putea avea o cariera de gigolo. Din momentul in care il cunosti, el va reprezenta limita maxima de comparatie cu urmatorii.

Nu este neaparat bun in pat, dar merita testat!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2005
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.