Setari Cookie-uri

Coincidente haioase in timpul flirtului

Sunt acele cateva detalii care te fac sa rosesti...

Sunt cateva situatii prin care trecem cu totii. Poate ca unii norocosi scapa de cateva dintre farsele vietii, insa majoritatea sunt lucruri cu care trebuie sa ne confruntam macar o data in viata.

Voi enumera cateva si te voi ruga ca, daca mi-a scapat ceva, sa adaugi intr-un comentariu, astfel incat sa ne amuzam, apoi sa ne corectam cu totii. Si aminteste-ti: orice poate fi amuzant daca a trecut destul timp.

1. Iti place de un individ si flirtati de la distanta. Va zambiti, va priviti insistent, apoi treceti la jocul indiferentei, pentru ca apoi sa va intalniti la toaleta si, fiind doar voi, va faceti curaj sa faceti cunostinta: „Eu sunt Marian” – „Eu sunt Mariana”. Nu stiu daca si tie, dar mie mi se par tare amuzante coicidentele de genul acesta.

2. Cand esti „combinata”, intotdeauna primesti mai multe propuneri de iesiri „la un suc” sau „la un film”.

Citește și:

3. Cand ai prieten, te epilezi mai des. De altfel, putem sta toata iarna cu blanita pe picioare (si nu numai).

4. Cand esti inca in perioada de flirt si el te cheama chez lui pentru a vedea un film impreuna, te epilezi, fara doar si poate (chiar daca individul nu te atrage – e aproape un reflex).

5. Cand iesi la un suc cu tipul care iti place atat de mult, insa abia astepti sa ajungi inapoi acasa pentru a putea trage un part demonic, care iti strica toata intalnirea.

6. Esti la intalnire si iti propune o plimbare romantica in parc, dar fix atunci unul dintre voi este bombardat cu fecale de porumbei sau alte oratanii zburatoare.

7. La prima intalnire, mergeti in club. Te imbraci cu pantalonii aceia stramti care iti pun posteriorul in valoare, insa ti se vor rupe fix in fund, fix pe ringul de dans, fix in fata lui.

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.