Setari Cookie-uri

Nebunii in numele iubirii

Exista situatii si situatii. Nimeni nu poate spune vreodata niciodata pentru ca viata te pune uneori intr-o asemenea postura incat te trezesti ca faci lucruri pe care nici cu gandul nu le-ai gandit, spui cuvinte pe care nici nu stiai ca le cunosti, iei decizii pe care nu le-ai fi luat in mod normal nici sub amenintarea spanzuratorii.

Exista situatii si situatii. Nimeni nu poate spune vreodata niciodata pentru ca viata te pune uneori intr-o asemenea postura incat te trezesti ca faci lucruri pe care nici cu gandul nu le-ai gandit, spui cuvinte pe care nici nu stiai ca le cunosti, iei decizii pe care nu le-ai fi luat in mod normal nici sub amenintarea spanzuratorii.

De cele mai multe ori asemenea situatii sunt generate de dragoste. De cateva zile scriu articole despre tot ce vad in jurul meu… numai pentru a constata cu tristete ce problemele noastre cele mai mari sunt pe plan sentimental.Ce facem in numele iubirii? O, Doamne, dar ce nu facem? Bune, rele, corecte, morale, sau de cele mai multe ori, imorale, ei bine, femeia indragostita le face pe toate una dupa celalta! Nu stim sigur unde se gaseste limita intre permis si nepermis, iar daca o aflam, privim in stanga si in dreapta, iar cand nu se uita nimeni o deplasam putin... inca o incercare si apoi gata! In numele iubirii lasam de la noi, luam de la... altele, ne calcam pe suflet, pe mandrie, pe judecata si... mai e ceva ce am ratat? De ce? Cred ca pana la urma, pentru ca asa ne place. Ne-o facem cu mana noastra si suferim de dragul ambitiilor si ne incapatanam sa tinem langa noi barbati care fie nu ne merita, fie nu vor sa ne stea alaturi. Acesti masculi feroce dau navala sa iasa din viata noastra, dar noi ii tragem inapoi cu lesa aceea reglabila pe care ne-au dat-o de la cununia civila. Tin minte cum prin adolescenta mea zbuciumata ma indragostisem de un baiat care pur si simplu nu voia sa auda de mine. Ma trezeam dimineata cu ochii umflati de plans, iar mama ma intreba "Cauta altul, mama, ca e lumea plina de barbati! Tu nu vrei sa fii fericita?" Iar eu ii raspundeam cu lacrimi in ochi: "Nu, mama, eu vreau sa iubesc!". Indiferent daca rad in hohote acum sau nu, realizez ca nu-s departe de asemanarea ciobului cu oala sparta. Pentru ca si astazi, la fel ca atunci, caut de zor sa sufar pentru a iubi, caci altfel nu se poate...Cred ca ar trebui sa ne scoatem ochelarii de cal... aaa... adica de soare si sa privim in jur! Daca o pereche de pantaloni nu iti vine bine, o schimbi, nu? Iar daca sunt deja purtati, iti cumperi altii. E logic! De ce nu poate fi la fel de simplu si in cazul barbatilor? Atunci cand nu se mai potrivesc cu ceea ce iti doresti tu, cand nu se asorteaza cu stilul tau de viata, schimba-i! Iar daca sunt vechi si ponositi, arunca-i... sigur ii va gasi cineva si ii va lua acasa... pentru ca nu au unii mai buni. Probabil vei plati pretul despartirii cu cateva lacrimi, dar ah ce frumos, modern si bine croit e cel nou... Doamne! Am uitat si eu daca scriu despre barbat sau pantalon!Nebuniile? Le facem pentru ca vrem... intotdeauna exista o a doua optiune. Important este sa iti doresti sa ai mai multe variante din care sa alegi! Eu o tin una si buna: aleg in continuare sa iubesc! Asa ca... faceti ce zice popa, nu ce face popa!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.