Setari Cookie-uri

Mic dictionar fierbinte: Decodarea viselor erotice

Semnificatia viselor sexy

Potrivit lui Freud, semnificatia viselor erotice este una foarte simpla: acestea apar atunci cand ne suprimam o anumita dorinta sexuala. Mai mult de atat, anumite obiecte aparent banale au in vis o conotatie sexuala. Spre exemplu, atunci cand barbatii viseaza ca manevreaza un tub sau trec printr-un tunel, acestea sunt reprezentari ale organului sexual feminin.

In acelasi timp, obiectele ascutite visate de femei sunt reprezentari ale penisului, incepand de la ace si andrele pana la arme de foc sau turnuri.

Comportamentul sexual din viata reala difera cu siguranta de cel din vis. Cele de pe urma pot fi uneori violente, incestuoase sau pur si simplu absurde. Acest lucru nu inseamna ca persoana in cauza are o parafilie ascunsa. Mai degraba sunt simboluri ale unor stari emotionale.

Prin contrast, o alta interpretare a viselor cu conotatie sexuala este faptul ca acorzi foarte multa importanta vietii sexuale, aceasta reprezentand unul dintre lucrurile la care te gandesti cel mai des in timpul zilei.

Citește și:

sarut cuplu

foto shutterstock sarut in cuplu

Interpretarea viselor: Sex cu fostul

Acest lucru poate arata ca lucrurile nu s-au terminat intre voi sau daca s-au terminat cu adevarat, nu esti multumita de aceasta situatie. In acelasi timp, poate insemna ca nu ai depasit niciodata aceasta legatura.

Semnificatia viselor: Partida de sex intrerupta

De regula, acest vis se traduce prin aparitia unei surse de frustrare in viata ta sau atunci cand simti ca nu iti poti indeplini o dorinta.

Vrei sa faci sex dar nu ai unde

Acest vis sugereaza ca te simti nemultumita de viata ta amoroasa si te simti singura. In lumea reala, cauti o legatura de suflet cu o anumita persoana dar acest lucru pare imposibil. Un astfel de vis poate aparea in mod special in perioadele in care te desparti de un partener.

Interpretarea viselor: Sex in public

Acest vis arata ca esti intr-un moment al vietii tale in care te simti extrem de vulnerabila si de expusa, nemultumita sau rusinata de un esec.

Citește și:

Te simti amenintata sexual

Este foarte posibil ca un astfel de vis sa apara la inceputul unei relatii si poate arata ca nu esti inca sigura de directia in care se indreapta sau ca nu te simti apreciata de noul partener.

Visezi o relatie homosexuala

Daca esti hetero si ai un astfel de vis, acest lucru poate insemna ca traversezi o perioada buna in viata ta, in care te accepti asa cum esti. In acelasi timp, poate fi declansat si de o stangacie in relationarea cu persoanele de sex opus.

Interpretarea viselor: Sex oral

Acest vis semnifica nevoia ta de intimitate sau o dorinta de a fi rasfatata mai mult.

Interpretarea viselor: Sex anal

Astfel de vise apar atunci esti nevoita sa iei anumite decizii sau sa faci compromisuri care nu te avantajeaza. Pot semnifica, de asemenea, o perioada de blocaj emotional.

Legatura sexuala incestuoasa

Oricat de ciudat ar parea acest vis, nu inseamna ca esti atrasa sexual de o ruda ci ca iti doresti o apropiere emotionala mai mare sau iti este dor de persoana respectiva.

Citește și:

Sperma

Visul poate arata ca treci printr-o perioada foarte productiva a vietii tale si esti multumita de rezultatele obtinute.


foto prima pagina shutterstock femeie cu dantela

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.