Setari Cookie-uri

Top 5 pozitii sexuale inedite pentru orgasm garantat

Cele mai ciudate pozitii de sex

Uneori, sexul poate parea un exercitiu de gimnastica si are mereu aceeasi coregrafie si aceleasi pozitii sexuale: 10 minute stau eu deasupra, 10 minute stai tu deasupra, la 1-1 schimbam portile. Eventual la sfarsit, strecuram un doggy style daca nu suntem prea obositi sau nu tropaie cineva pe la usa.

Desigur, nu ne-am nascut toti cu veleitatile lui Ron Jeremy dar exista, cu siguranta o cale de mijloc. In plus, pozitiile sexuale mai solicitante fac minuni pentru conditia fizica. Iar pentru asta, nici macar nu trebuie sa stai cu Kama Sutra langa pat. Iti trebuie doar putina imaginatie si un dram de rabdare pentru ca graba strica treaba.

Asadar, iata sugestiile noastre pentru o viata sexuala mai picanta.

Pozitii sexuale pentru orgasm garantat

pozitii sexuale

foto shutterstock cuplu sexy

1. Pozitie de sex pentru 69 pe verticala.

Pare o pozitie desprinsa din filmele porno cu acrobati dar adevarul este ca nu e foarte complicat, mai ales daca nu te incapatanezi sa-l imiti pe Tarzan cu liana.

Citește și:

Ai nevoie de un scaun mai inalt care sa iti permita sa te urci mai usor pe iubitul tau. E foarte important ca intre voi sa existe o diferenta de inaltime destul de mare si el sa aiba suficienta forta incat sa iti poata sustine greutatea corpului.

Partenerul tau trebuie sa te tina de de talie iar tie nu iti ramane de facut nimic altceva decat sa iti incolacesti picioarele in jurul gatului sau. Si cum toate lucrurile bune se termina, la sfarsit incearca sa nu fii prea viteaza cand te dai jos ci repeta procesul invers, pas cu pas.

2. Pozitie de sex cu femeia deasupra

Chiar daca va parea destul de complicat, nu este nici pe departe la fel de greu ca 69 din picioare. Partenerul tau trebuie sa stea intins pe pat iar tu te pozitionezi deasupra lui insa cu spatele la el.

Poti controla tu miscarile iar pentru asta, trebuie sa te sprijini in maini dar ideal ar fi ca tu doar sa iti sustii greutatea corpului. Nu doar ca este o pozitie foarte buna pentru stimularea punctului G dar iubitul tau are acces mai mare la toate zonele tale erogene.

Citește și:

3. Pozitie de sex pe la spate

Asa cum ziceam pe la inceput, doggy style este o pozitie sexuala destul de des folosita. Insa exista numeroase „interpretari” ale acesteia. Iti oferim o variana mai picanta si ceva mai solicitanta daca vrei sa aduci ceva in plus in dormitor.

In loc sa te sprijini pe coate, te sprijini in palme iar acestea trebuie sa fie apropiate de picioare astfel incat sa stai oarecum pe vine. Pentru o penetrare mai usoara, trebuie sa iti arcuiesti putin spatele iar partenerul tau te poate ajuta prin sustinerea greutatii corpului tau.

4. Pozitie de sex pe masa

De regula, daca ramane vreun loc „nebotezat” in casa unui cuplu, acesta este masa. Sau biroul, dupa caz. Insa parca e pacat sa ratezi niste senzatii intense. Prin urmare, tot ce ai de facut este sa te apleci peste masa si sa iti departezi picioarele. De asemenea, iti poti arcui spatele, astfel incat fundul tau sa fie usor ridicat pentru o penetrare mai usoara.

Citește și:

Trebuie sa fiti totusi atenti pentru ca in aceasta pozitie, apare o presiune asupra vaginului si a uterului si este recomandat ca partenerul tau sa fie tandru si sa aiba rabdare.

5. Pozitie de sex pe perete

Sexul in picioare este o pozitie sexuala destul de des intalnita. Insa partea inedita a acestei pozitii este faptul ca, in timp ce partenerul tau te sprijina de perete, iti poate sustine greutatea daca isi impreuneaza mainile sub fundul tau. Picioarele tale trebuie ridicate cat mai sus si in loc sa le incolacesti pe talia lui, il inconjori mai sus, in zona toracica. Astfel, penetrarea va fi mai adanca.

Chiar daca sunteti in toiul pasiunii, trebuie sa fiti atenti pentru ca, din aceasta pozitie, cervixul tau este foarte expus.

foto prima pagina shutterstock cuplu pe plaja

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.