Setari Cookie-uri

Top 3 pozitii sexuale cu mainile legate

50 Shades of Grey, varianta de apartament

Personal, imi place sa stiu ca pot controla fiecare aspect al vietii mele, incepand cu cel sexual. Nu scot biciul de sub pat cand e potenta mai ridicata si nici nu scartai a latex prin casa insa am descoperit ca din cand in cand, un pic de “kink” in pat poate face minuni intr-o relatie.

Desigur ca ai la indemana un intreg aresenal de jucarii sexuale pentru placerea ta si a partenerului tau insa s-ar putea sa fie mai mare daraua decat ocaua.

In ceea ce priveste sexul cu mainile legate, psihologii au cateva sfaturi. Inainte de orice, partenerii trebuie sa cada de acord nu doar asupra pozitiilor sexuale ci si asupra materialelor folosite. Apoi ar fi cel mai sigur sa aveti mintea limpede asa ca este recomandat sa pui la loc in frigider sticla de vin.

femeie cu bici si corset

foto shutterstock femeie cu bici si corset

In cele din urma, daca lucrurile scapa de sub control, ar fi bine sa aveti un cuvant de siguranta. Acesta urmareste principiul semaforului: la verde iti poti face de cap ia la rosu trebuie sa te opresti.

Citește și:

Pentru urmatoarele sugestii, nu ai nevoie de foarte multa recuzita. Este de ajuns o cravata sau o esarfa. Daca esti mai curajoasa din fire, puteti folosi si o pereche de catuse.

Atunci cand il imobilizezi, trebuie sa te asiguri ca legaturile nu sunt foarte stranse si are totusi ceva spatiu. Ideal ar fi ca acestea sa fie suficient de largi incat sa poti baga un deget.

Daca le strangi prea tare, circulatia sangelui poate fi oprita in zona respectiva si mainile lui pot amorti. In cazul in care se intampla acest lucru, desfa legaturile si aplica un masaj usor apoi tine mana acoperita si la caldura. De asemenea, ar fi de preferat ca partenerul tau sa nu stea in picioare atunci cand este legat pentru ca va adauga mai multa presiune asupra zonelor respective.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.