Setari Cookie-uri

Sugestii perverse pentru fetele vanilla

5 sfaturi incitante despre sex ca-n 50 Shades of Grey.

In aproximativ doua saptamani va avea loc premiera filmului „50 Shades of grey” dupa supralaudatul roman cu acelasi nume in care Cenusareasa-Anastasia se indragosteste de Fat-Frumos cu biciul in mana Grey, putred de bogat si cu privire patrunzatoare. Sau, ma rog, incearca privirea patrunzatoare pentru ca in trailer pare pur si simplu usor constipat. In orice caz, nu putem contesta ca volumele au avut mare succes la public si sunt oameni care asteapta premiera filmului cu calusul la gura.

Ceva bun tot a iesit din glorificarea unei relatii cel putin abuzive, respectiv cateva idei cel putin interesante despre sex. Ce-i drept, protagonista este absolut pasiva in carte si este prezentata ca avand o fire complet submisiva. Totusi, nu ne-am propus sa analizam astazi toate gafele literare sau implicatiile negative sociale ale acestei carti, ci sa furam cateva sugestii pentru o partida fierbinte de sex.

Citește și:

Inainte de toate, ar fi indicat sa ai o discutie foarte sincera cu partenerul tau cu privire la acest aspect si sa cadeti de acord asupra lucrurilor pe care vreti sa le faceti impreuna. Desigur, acum suna ca o intalnire de afaceri insa o astfel de discutie in sine poate fi un prilej de preludiu. Este foarte important sa nu te lasi presata sau santajata sentimental ca sa faci ceva ce nu iti place dar altfel, fiecare isi poate pune imaginatia in practica.

Apoi, este important sa definim termenul de „vanilla”. O astfel de partida de sex presupune sex si atat, fara fetisuri, accesorii si jucarii sexuale. Acum ca am facut un pic de lumina, iata care sunt sfaturile noastre sexuale bazate pe 50 Shades of Grey.

foto shutterstock barbat cu masca

1.Foloseste o cravata de-a lui sau o esarfa de-a ta in scopuri creative.

Stim toata ca Anastasia sedea frumos legata la ochi si primea. Nimic in lume nu ar trebui sa te impiedice sa inversezi rolurile, daca iti doresti acest lucru si, bineinteles, daca partenerul tau nu se simte usor molestat. Prin urmare, ai putea sa il legi la ochi sau si mai bine, daca patul iti permite, sa ii legi mainile de pat astfel incat el va fi la dispozitia ta fara sa te poata atinge.

Citește și:

2. Redecoreaza-ti casa!

Nu este nicio tehnica noua pentru a ajunge la orgasm prin schimbatul draperiilor. Mai degraba, este vorba despre pozitionarea strategica a unei oglinzi in fata patului. Daca esti una dintre acele persoane pentru care impactul vizual conteaza extrem de mult, imaginea voastra impreuna va fi exact lucrul de care ai nevoie pentru a-ti declansa un orgasm exploziv.

3. Prelungeste preludiul cat de mult poti

Tu esti cea care va beneficia intai de pe urma acestui sfat. De multe ori uitam cat de important poate fi preludiul pentru calitatea actului sexual. Cu cat esti mai bine lubrifiata, cu atat sansele tale de a ajunge la orgasm cresc. O metoda foarte buna pentru a face acest lucru este masturbarea reciproca. Nu te grabi nicaieri, bucura-te de fiecare senzatie in parte si prelungeste asteptarea.

4. Achizitioneaza jucarii sexuale.

La prima vedere, jucariile sexuale par destinate exclusiv profesionistilor si te pot speria prin dimensiune si forta. Daca vei trece pragul unui magazin pentru adulti sau vei avea curitozitatea sa cauti pe cele online, vei descoperi ca exista foarte multe astfel de dispozitive pe care le poti folosi alaturi de partenerul tau.

Citește și:

De exemplu, exista pe piata vibratoare speciale pentru cupluri. Acestea sw folosesc prin introducearea in vagin si stimuleaza nu doar punctul G ci si penisul partenerului tau. In plus, unul dintre capete este special facut in asa maniera incat sa stimuleze in acelasi timp si clitorisul.

Pentru jocuri erotice sau pentru preludiu (chiar si in public), poti incerca o pereche de chilotei cu vibratii. Acestia sunt facuti din material textil si par, la prima vedere, ca orice pereche de lenjerie intima. De fapt, au intre picioare un buzunaras cu un vibrator micut. In plus, acestia vin la pachet cu o telecomanda wireless.

vibrator cupluri

Vibrator pret 355, 95 lei disponibil aici si chilotei pret 251, 96 lei disponibili aici

5. Incercati sexul ...inversunat

Daca va amintiti de serialul Sex and the City, intr-unul dintre episoade, Charlotte se intalneste la brunch cu fostele colege de facultate. Fiecare dintre ele incepe sa povesteasca despre relatie, care mai romantica si mai dulce si mai lesioasa. Charlotte, in toata eleganta ei le spune ca-s toate bune si frumoase, romantismul are vremea lui dar ca uneori si-ar dori sa fie urcata pe pereti.

Citește și:
  • Bleumarin este NOUL negru! 20 de piese vestimentare pentru garderoba ta
  • Cum servești corect vinul spumant?
  • Stiluri de vis cu MODIVO

Dincolo de privirile socate ale celorlalte, trebuie sa ii dam dreptate. Sexul pe intuneric, romantic si lent are avantajele lui insa din cand in cand, sau macar o data, ar trebui sa incerci sexul ceva mai violent, pe apucate. Pe masa, in dus, in casa scarii, nu conteaza! Important este sa dai curs nevoii, sa nu te gandesti foarte tare si sa te bucuri de aceste senzatii.

foto prima pagina shutterstock femeie in latex

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.