Setari Cookie-uri

Aventura de o vara

Fiecare dintre noi, cu mici exceptii care pot confirma regula, am trait, macar o data, o aventura. De vara, de iarna, de toamna, ori de primavara, buna, rea, morala, sau mai putin, escapada tot aventura a ramas.

Relatiile “de-o vara” raman o aventura necesara, o relatie inocenta, care cu siguranta nu va vor lasa o amprenta negativa asupra a ceea ce va urma si din care nimeni nu va iesi cu “inima devastata”. Asa cum cei de la Vama Veche spuneau intr-o melodie: “Vara asta am sa ma indragostesc...”

Andrei

Femeia indragostita vs aventuriera

Nu neg beneficiile pur sexuale aduse de o aventura, insa le consider insuficiente. Nu cred ca dragostea si placerea se rezuma la sex, iar intr-o relatie, fie ea numai o escapada, un partener investeste inevitabil mai mult decat celalalt. E drept ca atat femeile cat si barbatii au nevoi, insa eu cred ca oamenii au depasit stadiul in care acestea se rezumau doar la hrana, respiratie si reproducere. Cel putin din punct de vedere sexual consider ca avem nevoie de mai mult.

Odata actul consumat ne vedem nevoite sa ne privim in oglinda si in ziua urmatoare si in toate zilele ce vor urma. Vom vedea o femeie satisfacuta sexual, insa stearpa emotional. Unde mai pui ca satisfactia pur sexuala este nula comparativ cu dragostea? Sau ca femeia indragostita este mai frumoasa in timp ce o alta care cauta numai placeri sexuale nu este la fel de atragatoare? Ori ca nu poti stii cui ii daruiesti corpul, ce fel de om intalnesti si cu ce fel de boli poti sa te pricopsesti?

Mai mult ca sigur ca din pricina acestor randuri voi fi acuzata ca sunt de moda veche. Probabil ca sunt. Dar sa arunce prima piatra aceea dintre voi care isi doreste sa faca sex mai mult decat dragoste, care nu sufera in urma aventurilor si nu spera niciodata la mai mult. Intr-un final, aceasta decizie va apartine in totalitate!

Oana


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.