Setari Cookie-uri

Barbatii care insala sunt lasi

De unde pleaca totul? De la faptul ca barbatii cauta aventuri, iar femeile cauta iubire. E adevarat ca toti ne dorim afectiune, respect si apreciere de la partenerul nostru, dar problema infidelitatii porneste de la dorinta barbatilor de a avea cat mai multe experiente sexuale posibile, si indiferenta sau lipsa de interes fata de sex, a importantei care ar trebui s-o aiba, din partea majoritatii de femei.

Greseala celor mai multe femei este ca, desi simt ca nu mai sunt iubite de soti, ca in viata acestora este o alta femeie, nu recunosc, se mint si sunt la randul lor mintite. Unele dintre aceste femei, din disperarea de a nu pierde ceva ce deja au pierdut, incerca sa-si “sugrume sotii”, incerca sa-i domine, dar nu reusesc decat sa-i indeparteze si mai tare si sa sa-i faca pe acestia sa le urasca.

Barbatul ne inseala, cu sau fara prea multe remuscari...vine acasa zambitor, cu un buchet de flori si noi inchidem ochii. Oare ce este mai dureros, sa traiesti cu un barbat care nu te mai iubeste, sau sa-l pierzi??? Decizia este numai a noastra.

Daca nu-ti mai iubesti partenerul de viata de ce sa nu-i oferi sansa de a fi iubit? Toti avem dreptul la iubire si meritam sa fim iubiti. Ofera-i libertatea, respecta-l si chiar daca e dureroasa despartirea, intr-o zi vei stii ca ai ai luat cea mai buna decizie.




Un articol de Fota Cristina - Stefania


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.