Setari Cookie-uri

Ce-ar fi fost daca?

Recunosc, toata viata am fost un "animal" esentialmente afectiv. Paradoxal, greseala nu a fost asta, poate daca m rezumam doar la atat astazi v-as fi scris cat sunt de fericita.

Recunosc, toat viaa am fost un „animal" esenialmente afectiv. Paradoxal, greeala nu a fost asta, poate dac m rezumam doar la atit astazi v-a fi scris cat sunt de fericit. Eroarea a constat ins, c intotdeauna am suferit de o fric tembel care m-a impins sa instaurez un paznic raional „afectului" meu. Drept urmare a iesit o ciorb sentimental nu foarte reuit pentru ca n-am putut niciodat s fiu pe deplin nici una nici alta.

S v pun cumva in contextul actual al vieii mele, incercand s evoc din trecutul recent doar atat cat trebuie. De fapt, s-ar putea s cunoatei deja povestea, s-ar putea s fi trit-o: e scris poate in „cartea crilor fiecrei viei".

Intalneti un barbhat. Dup multe eecuri ti se pare ca el e tot ce ai visat. Nu eti convins ca e „acela", dar incerci din rsputeri, din motive pe care am citit, ca le inventai i voi, s te convingi ca de fapt e ce trebuie. Poate pentru ca ajunsei la saturaia unei sigurti care deja te sugruma, poate pentru ca fiind singura intr-un ora plin de oameni care se comport intotdeauna constrar ateptrilor tale aveai nevoie de cineva care ti se pare normal, poate doar pentru faptul ca vroiai sa faci sex cu un brbat bine. Te indrgosteti. Si cand eti cumva in varful piramidei. Iti apare in faa cel mai mare comar al tu.

Inutil s v descriu ce poi simi cand afli intampltor c brbatul cu care aveai o relaie de aporape un an e insurat. Cred ca imi imaginez cometariile. Si poate intr-un fel avei dreptate Trebuia s-mi dau seama.

Suferi. Te tvleti. Te doare. Plangi. Iti aduci la disperare prietenii. Ii promii c e pentru ultima oar cand treci prin aa ceva. Ii dai dou palme i ii juri solemn c nu-i vei mai vinde sufletul.

Cred ca era intr-o dimineaa cu ploaie cand m-am trezit secat de toate. Mi-am privit chipul in oglind i intr-un fel morbid am fost mandr de ceea ce devenisem. Pentru o perioad mi-am dedicat existena i timpul liber pentru a impleti mintea tuturor barbailor care imi ieeau in cale. M aruncam in valtoarea unor aventuri care ma lsau din ce in ce mai goal. Am avut aventuri de-o noapte, relaii cu colegi de birou, partide de sex nebune cu barbai insurai.

Din pcate nu sunt construit astfel, nu fceam decat s m amgesc. Poi s ma privezi de orice. Dar nu inceta niciodat s m iubeti!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.