Ce-ar fi fost daca?

Ce-ar fi fost daca?
Kudika
18 Iulie 2007

Recunosc, toata viata am fost un "animal" esentialmente afectiv. Paradoxal, greseala nu a fost asta, poate daca mă rezumam doar la atat astazi v-as fi scris cat sunt de fericita.

Recunosc, toată viața am fost un „animal" esențialmente afectiv. Paradoxal, greșeala nu a fost asta, poate dacă mă rezumam doar la atit astazi v-aș fi scris cat sunt de fericită. Eroarea a constat insă, că intotdeauna am suferit de o frică tembelă care m-a impins sa instaurez un paznic rațional „afectului" meu. Drept urmare a iesit o ciorbă sentimentală nu foarte reușită pentru ca n-am putut niciodată să fiu pe deplin nici una nici alta.

Să vă pun cumva in contextul actual al vieții mele, incercand să evoc din trecutul recent doar atat cat trebuie. De fapt, s-ar putea să cunoașteți deja povestea, s-ar putea să fi trăit-o: e scrisă poate in „cartea cărților fiecărei vieți".

Intalnești un barbhat. După multe eșecuri ti se pare ca el e tot ce ai visat. Nu ești convinsă ca e „acela", dar incerci din răsputeri, din motive pe care am citit, ca le inventați și voi, să te convingi ca de fapt e ce trebuie. Poate pentru ca ajunseși la saturația unei sigurătăți care deja te sugruma, poate pentru ca fiind singura intr-un oraș plin de oameni care se comportă intotdeauna constrar așteptărilor tale aveai nevoie de cineva care ti se pare normal, poate doar pentru faptul ca vroiai sa faci sex cu un bărbat bine. Te indrăgostești. Si cand ești cumva in varful piramidei. Iti apare in fața cel mai mare coșmar al tău.

Inutil să vă descriu ce poți simți cand afli intamplător că bărbatul cu care aveai o relație de aporape un an e insurat. Cred ca imi imaginez cometariile. Si poate intr-un fel aveți dreptate Trebuia să-mi dau seama.

Suferi. Te tăvălești. Te doare. Plangi. Iti aduci la disperare prietenii. Iți promiți că e pentru ultima oară cand treci prin așa ceva. Iți dai două palme și iți juri solemn că nu-ți vei mai vinde sufletul.

Cred ca era intr-o dimineața cu ploaie cand m-am trezit secată de toate. Mi-am privit chipul in oglindă și intr-un fel morbid am fost mandră de ceea ce devenisem. Pentru o perioadă mi-am dedicat existența și timpul liber pentru a impleti mintea tuturor barbaților care imi ieșeau in cale. Mă aruncam in valtoarea unor aventuri care ma lăsau din ce in ce mai goală. Am avut aventuri de-o noapte, relații cu colegi de birou, partide de sex nebune cu barbați insurați.

Din păcate nu sunt construită astfel, nu făceam decat să mă amăgesc. Poți să ma privezi de orice. Dar nu inceta niciodată să mă iubești!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: