Setari Cookie-uri

Manii feminine care il scot din minti

Barbatii le divinizeaza. Le dedica poezii interminabile de amor, melodii romantice. Le venereaza. Le adora pana in maduva oaselor si se simt neputinciosi fara ele. Insa chiar si aceste muze, aparent fara cusur, au propriile lor manii care mai starnesc indignarea barbatilor, amintindu-le ca Eva a fost de fapt autorul moral al expulzarii lor din Rai. Iata cateva dintre aceste lucruri enervante care ii irita pe barbati si pe care femeile le repeta cu o frecventa aproape maniacala.

Spirit critic hiperdezvoltat

Femeile urasc concurenta. Ele adora sa le gaseasca numeroase cusururi suratelor care pentru barbati pot parea perfectiunea intruchipata. Faptul ca geanta rivalei este incompatibila cu tinuta acesteia si ca este o catastrofa vestimentara nu poate fi decat o ipoteza lansata de o femeie. Totusi, daca nu ar exista femeile probabil barbatii nu ar sesiza distinctia minimala dintre rosu si grena. Sunt detalii care pentru barbati sunt lipsite de importanta sau chiar inexistente. Nu degeaba vorbim despre neiertatorul „Ochi al soacrei” pentru a caracteriza o persoana extrem de critica.

Emotivitatea excesiva


Femeile plang din orice: la finalul Titanicului sau al oricarui film siropos, cand nu le-a iesit tunsoarea dorita sau din alte motive stupide. Barbatii urasc asta. Totusi se complac in postura de victima agreand sa fie consolati prin diverse metode. Problema apare atunci cand vine randul lor sa consoleze. Cam dificil...

Femeia (in)dependenta

Lupta apriga pe care o duc femeile pentru a-si demonstra independenta isi pierde din eficienta cand se indragostesc, devin vulnerabile si dependente de partener. Lucruri pe care inainte le faceau singure necesita acum interventia salvatoare a partenerului, fie numai pentru a le tine in brate, pentru a le ajuta sa coboare din masina sau pentru a le deschide usa.

Sexul-instrument de santaj

Una dintre modalitatile prin care femeile isi arata coltii, adica superioritatea, este atacarea celui mai sensibil punct din existenta barbatului: sexul. O simpla cearta sau un pas gresit conduce inevitabil la taierea desertului de pe lista „culinara” din ziua respectiva a barbatului.

Invadarea teritoriului masculin

Gesturi pe care femeile adora sa le faca precum imbracarea tricoului sau a camasii partenerului nu sunt neaparat agreate de barbati, care percep asta ca pe o „violare” a intimitatii lor. Poate ca barbatii sunt mai pudici sau mai dificili decat ne imaginam.

Toate sunt virtuoase

Numarul iubitilor din viata unei femei nu va depasi niciodata numarul degetelor de la o mana. Daca unele pot afirma cu dezinvoltura ca au facut nebunii la viata lor, majoritatea vor poza in sfinte, ascunzandu-le anumite lucruri barbatilor de teama de a nu fi catalogate drept femei usoare. Barbatii insa intuiesc mereu adevarul si ascunderea acestuia ii poate irita la culme si ii poate face sa-si piarda increderea in spuse.

Un articol de Cristina Serbu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.