Setari Cookie-uri

Spune nu impacarii!

Cea mai grea decizie in viata noastra uneori e legata de trecut.

Cea mai grea decizie in viata noastra uneori e legata de trecut.

Cine nu cunoaste acel sentiment pe care il simt doua persoane atunci cand feromonii incep sa le joace feste?

Iubirea este ceva imposibil de explicat, un sentiment care apare intre doua fiinte pentru care nu mai exista nimic altceva pe lume. Din pacate, lumea nu este intotdeauna roz. Cade uneori in nuante albe si neagra, gri si cenusii. Poate ca pentru unii zilele sunt toate la fel, dar uneori viata ne poate servi zilnic o noua lectie.

Nu m-am pregatit pentru a da sfaturi, dar imi doream de mult timp sa imi exprim parerea personala despre o situatie in care multi dintre noi au fost pusi: o relatie amoroasa cu toate trairile si implicarile ei.

O relatie presupune toate lucrurile marunte care ne fac viata mai frumoasa, dar si alte trairi si chestiuni mult mai importante. Indiferent cat de bine merge o relatie nu poti sa spui ca tu nu ai avut nici macar o cearta cu persoana iubita. Daca ai ajuns la o discutie mai aprinsa inseamna ca sunt probleme. Unii stiu cum sa le rezolve, stiu cum sa treaca zambind peste ele, stiu cum sa te impace si sa iti arate ca viata e frumoasa. Dar de partea cealalta a barierei vin persoane orgolioase si incapatanate care tin cont de orice si au mereu samanta de scandal... si nu ma refer aici doar la femei, ci la ambele tabere!

Din ingnoranta, egoism, nestiinta, unii nu inteleg sau nu au capacitatea de a vedea lucrurile la adevaratul lor nivel. Atunci incepe cearta si restul neplacerilor de care toti avem parte si incercam sa le evitam (ei bine poate nu toti, fiindca trebuie sa le provoace cineva).

Certurile aduc de multe ori cu ele inevitabil despartirea. Urmeaza o perioada in care ranit abandonezi campul de lupta pentru a-ti pansa ranile. Realizezi atunci ce anume este in neregula, unde s-a gresit si cine a comis pacatul. Dupa un timp incepi sa resimti lipsa a tot ceea ce aveai si te gandesti ca o impacare ar fi ideala.

Te gandesti ca te-ai maturizat, ca nu mai esti omul care astazi se cearta si maine se impaca, ca poti intoarce trecutul in favoarea ta pentru a mai avea inca o data ceea ce ai avut la inceput. Socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ: persoana de langa noi nu se schimba asa cum ne dorim: poc din degete si gata! Ne trezim astfel chinuindu-ne ca Sisif, incercand la infinit sa obtinem ceva ce nu mai exista de mult timp. Unde a intervenit greseala? In momentul in care am incercat sa ne intoarcem la trecut.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.