Setari Cookie-uri

Spune nu impacarii!

Cea mai grea decizie in viata noastra uneori e legata de trecut.

Daca intr-o relatie unul greseste, iar celalalt iarta, situatia nu si-a gasit neaparat rezolvare. Inselatul va ramane intotdeuna banuitor si nesigur pe sentimentele celuilalt. Va urmari, va analiza de fiecare data cand i se pare ca i se ascunde ceva, va taia din ce in ce tot mai mult din libertatea celuilalt. Gelozia si posesivitate sunt amuzante la inceput insa sfarsesc prin a te ingradi si obliga sa nu poti sa comunci cu partenerul tau asa cum trebuie. Si in final, te invata sa minti!

De obicei te desparti cand nu mai merge si te impaci din motive foarte irationale: fiindca nu stii sa fii singur, fiindca te-ai obisnuit cu persoana de langa tine, fiindca uneori in lumea asta se poate sa dai peste cineva si mai rau si mai ciudat, fiindca aveati planuri in comun pe care brusc simti nevoia sa le realizezi.

Daca te impaci pentru ca nu stii sa fii solitar este o mare greseala. Singuratea poate fi cel mai bun prieten al tau fiindca uneori iti arata lucrurile pe care nu vroiai sa le vezi inainte sau de care nu vroiai sa tii cont. Te invata sa te asculti si sa te intelegi mai bine cu tine. Si numai dupa ce vei reusi sa fii singur, doar tu cu tine, vei putea sa stii ce cauti la un partener fara sa accepti primul individ care iti iese in cale.

Un alt motiv este obisnuita, cea mai frecventa motivatie. Nu mai ai capacitatea sa faci anumite lucruri decat in doi. Orice dezvat are si invat asa ca... incerca si ai sa vezi ca acum le vei aprecia mai mult cand ai sa iti dai seama ca ca poti si singur!

Un articol de Marcel State

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.