Setari Cookie-uri

Reaprinde pasiunea in cuplu in 7 pasi simpli

Invata sa te iubesti, invata sa te respecti si sa te admiri, fii optimista si blanda si ai sa observi cum viata te premieaza cu oameni frumosi si intamplari fericite. Dincolo de astea, urmeaza pasii nostri si iti garantam ca iubitul tau o sa fie mandru ca te are in viata lui.

In primul rand, este foarte important sa ii arati partenerului tau ca esti o femeie independenta si ca starea ta de bine nu depinde de el. Iesi cu prietenele in oras, inscrie-te la un curs de dans sau de meditatie, citeste carti, fa orice iti doresti sa faci, pentru ca un barbat cauta sa aiba alaturi o femeie care stie sa se bucure de viata, are grija de ea, investeste in cariera ei si, cel mai important, are incredere in ea.

Pentru ca o relatie sa fie sanatoasa, invata, de asemenea, ca un acoperis nu rezista daca cei doi stalpi de sustinere sunt prea apropiati. Respecta-i intimitatea, lasa-l sa aiba spatiul lui, pastreaza-ti si tu intimitatea si ai sa vezi ca aceasta mica distanta, aceste tabieturi pe care le aveti separat va vor tine mai mult timp impreuna.

Dezvoltare personala: Accepta-te asa cum esti!

Iubesc sa fiu femeie: 26.31 lei

Inainte sa te implici intr-o relatie, trebuie sa inveti sa te iubesti si sa iti faca placere sa petreci timp si singura. Doar asa vei putea accepta langa tine un barbat de care sa nu devii dependenta si pe care il vei putea iubi cu adevarat. Citeste cu atentie o carte dedicata femeilor, o carte motivationala, de dezvoltare personala, pentru a mai afla cateva raspunsuri la intrebarile legate de tine, de barbati, de viata si de relatii.

Citește și:

Fii feminina! Barbatii iubesc femeile... feminine!

Rochie midi neagra: 21.13 USD

Stiu ca suna putin ciudat expresia "femeie feminina", insa adevarul este ca multe dintre noi risca sa isi piarda feminitatea in spatele pantalonilor si bluzelor XXL. Te intrebi de ce barbatul de langa tine se uita pe furis atunci cand ii apare in cale o femeie imbracata intr-o rochie sau care poarta o fusta? Ei bine, o face pentru ca acea persoana emanan feminitate prin toti porii. Propune-i sa iesiti in oras, apari in fata lui intr-o rochie simpla, dar care iti pune in evidenta calitatile, si ai sa vezi ca nu o isi mai ia ochii si mainile de pe tine.

Ispiteste-l in orice moment al zilei!

Neglijeu negru: 79.90 lei

Fii sexy pentru el! Fii pasionala, libera si obraznica in orice moment al zilei! Surprinde-l atunci cand nu sunteti impreuna cu fotografii si mesaje indraznete, astfel incat sa arda de nerabdare sa se intoarca in bratele tale. Cand gatesti, cand faci curatenie si chiar atunci cand te pui langa el in pat, asigura-te ca hainele pe care le porti sunt usor transparente si lasa la vedere parti ale corpului in fata carora un barbat nu poate rezista.

Citește și:

Puneti in valoare frumusetea!

Trusa de farduri: 53.23 lei

Nu te sfatuim sa faci exces de machiaj atunci cand vrei sa cuceresti un barbat! Daca te-a ales, fii sigura ca l-a atras ceva mai mult decat chipul tau de papusa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa neglijezi partea asta. Pentru ca am cunoscut cateva femei care au "uitat" sa se mai puna in valoare dupa ce s-au asezat la casa lor, pe tine te sfatuiesc sa profiti de micile trucuri de infrumusetare care iti stau la dispozitie pentru a-ti surprinde iubitul in fiecare zi. Opteaza pentru un machiaj discret.

Fa-l sa-si aminteasca mereu parfumul tau!

Parfum Givenchy Very Irresistible L'Intense: 229 lei

Nu-i asa ca si tu simti fluturi in stomac atunci cand treci pe langa un necunoscut care foloseste acelasi parfum cu care se da si barbatul de care esti indragostita?! Intoarce foaia si lasa-l pe el sa se inmoaie atunci cand, concentrat pe sarcinile de la birou sau blocat in propriile sale ganduri, simte pentru cateva secunde parfumul tau. Concentreaza-te pe un singur sortiment de parfum si fa-l parfumul tau, esenta care sa iti faca simtita prezenta chiar si peste mari si tari!

Citește și:

    Rasfata-l cu mici surprize culinare!

    Cartea completa a sucurilor: 35 lei

    Nu, "dragostea trece prin stomac" nu este doar o vorba spusa de batrani pe care nu ar trebui sa o luam, in seama. Poate ca nu esti cea mai priceputa in arta culinara, desi iti doresti, probabil esti o norocoasa si el deja te asteapta in fiecare seara cu cina pregatita... deci, ce ramane de facut? Dimineata, cand el inca motaie in pat, fa-ti timp sa ii pregatesti un suc natural care sa il energizeze pe loc si care sa ii asigure vitaminele de care organismul are nevoie. Satisfactia de pe chipul lui o sa te faca sa radiezi de fericire si mandrie intreaga zi!

    Sursa foto homepage: Unsplash.com

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.