Setari Cookie-uri

Iubirea nu mai locuieste aici

Suferim. Negam. Plangem. Atat de multe dezamagiri isi croiesc locul in sufletul nostru incat nu putem sa nu ne intrebam unde a disparut iubirea. Pe ce drumuri intunecate a cotit si unde s-a pierdut? Am plecat in cautarea dragostei si am facut tot posibilul sa-i gasim urma. Iata ce am aflat.

Andrei

Iubirea e la mine

In urma cu un an as fi jurat cu mana pe inima ca iubirea locuieste pe Calea Mosilor. Ca adora ciocolata cu lapte si clatitele cu branza, samantana si stafide. Si mirosul de cozonac cu nuci si cacao. Si baia cu multa spuma si lumanari colorate. Ca iubirea rade zgomotos la desenele animate cu familia Flinstone. Si adora muzica veche.

Adevarul este insa ca dragostea nu a locuit niciodata pe Calea Mosilor. Ea a fost intotdeauna in sufletul meu, pregatita sa evadeze si sa se cuibareasca in inima unui barbat care adora mirosul de coji de portocala. Insa el nu a primit-o niciodata cu bratele deschise. A lasat usa intredeschisa, suficient cat sa se poata vedea ca el este acolo si asteapta, insa nu destul cat sa permita iubirii sa paseasca si sa se instaleze comod.

Iubirea exista insa nu, nu a locuit niciodata la el. Eu stiu exact unde se afla. Iubirea este inca la mine. Asteptand sa ii sara in piept aceluia ce stie sa o primeasca cu usa si inima larg deschisa.

Oana
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.