Setari Cookie-uri

Teoria fluturasilor din stomac

Atunci cand vine vorba de relatii si de dragoste, tind sa fiu foarte riguroasa: nu permit indoiala si nici jumatati de masura, nu accept culori intermediare. Exista a iubi sau nu. Exista a te simti atras de cineva, ori ba. Exista dorinta de a-ti petrece tot timpul liber in prezenta persoanei respective ori nu exista dorinta deloc. Iar toate acestea au drept prim "simptom" deja faimosii fluturasi in stomac.

Anii au trecut, iar pe masura ce sufletul meu obosea sa tina ascuns atat de multa iubire, al lui abia incepea sa o cunoasca. Intr-un final, inima mea a renuntat obosita la dragoste. Abia atunci a lui a explodat de iubire. Pacat... Poate ca intr-o zi am sa-i iert intarzierea, iar el mie abandonul.

Poate ca intr-adevar uneori dragostea ia nastere pe parcurs. Insa nu vreau si n-am sa pot nicicand sa o astept atat de mult. Iubesti sau nu. Te simti atras de cineva, ori ba. Iti doresti sa iti petreci tot timpul in prezenta persoanei respective, sau nu doresti nimic. Avem prea putin timp la dispozitie pentru a astepta toate acestea.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.