Setari Cookie-uri

Sufletul pereche

Vorbim despre el, expunem teorii si schimbam impresii impreuna cu prietenele, credem ca l-am intalnit, ne bucuram, ne mai si amagim, unele incepem sa credem ca nu exista, cele mai multe continuam sa speram ca il vom intalni.

Nimeni nu ma poate forta sa tresar la vederea unui om, desi il respect. Pot sa ajung sa-l admir si sa-i pretuiesc compania, dar nu as putea niciodata sa vibrez la atingerile lui.Am incercat sa fac acest lucru si spre dezamagirea mea nu am reusit. Ne intelegeam foarte bine, aveam si multe lucruri in comun, existau si diferente care ne “tineau in priza”. Dar nu am simtit fiorii. Nu m-am putut educa in acest sens, pentru ca de fapt emotiile nu se castiga ci exista.

De aceea eu cred ca exista si un suflet pereche. Este posibil insa sa nu traim alaturi de el si sa ne multumim cu respectul. Probabil ca putem sa spunem ca am intalnit sufletul pereche atunci cand, dupa 10 ani de casnicie, inca se mai intampla sa ne emotionam cand barbatul alaturi de care am trait in tot acest timp, si pe care il admiram si il respectam, ne aduce un simplu buchet de flori si ne spune ca ne iubeste. Atunci ma gandesc ca am castigat si respectul si trairea.

Un articol de Lucia Ionescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.