Setari Cookie-uri

De Craciun, ofera-i ce-si doreste: Ce cauta barbatii la o femeie?

Foarte multe studii au incercat sa ofere raspuns la aceasta intrebare: Ce isi doresc barbatii? Concluzia generala este cam aceeasi: nu exista o reteta infailibila, pe care o aplici intocmai si cuceresti inima oricarui barbat. Suntem unici si atunci si felul in care iubim este unic. Exista totusi anumite calitati pe care barbatii le apreciaza in mod deosebit la o femeie.

Cu totii avem si defecte, insa nu facem altceva decat sa atragem atentia asupra lor si sa le accentuam in momentul in care nu ratam nicio ocazie de a face dezbateri pe aceasta tema. Da, toti isi doresc ca prietena lor sa fie frumoasa, dar aceasta frumusete trebuie sa fie sustinuta, cum spuneam, si de o prezenta placuta si o personalitate interesanta. Cred ca ni s-a intamplat tuturor sa fim atrasi la prima vedere de un om extrem de atragator fizic, iar dupa o discutie cu el sa ne dam seama ca nu este chiar atat de grozav, ba mai mult, chiar sa refuzam invitatiile insistente la o cafea. Foarte multi barbati au declarat ca sunt atrasi de zambetul unei femei. Un zambet placut si sincer si o privire patrunzatoare garanteaza accesul la inima unui barbat.

Cu totii au fost de acord ca trebuie sa existe niste interese comune si valori compatibile. O relatie adevarata nu se poate baza numai pe atractie fizica puternica. Pe masura ce relatia avanseaza, ei isi fac diferite planuri in care isi doresc ca si iubita lor sa fie implicata activ.

Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa ne identificam calitatile si sa le valorificam, sa fim multumite si impacate cu noi insene si abia apoi vom reusi sa-l mutumim si pe iubitul nostru. Asa ca, daca vei fi tu insati in acest scurt concediu de Sarbatori, atunci afla ca aceasta este reteta magica!

Sarbatori fericite!

Un articol de Lucia Ionescu


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.