Setari Cookie-uri

Orgasm garantat in 6 pasi hot

Astazi lasam deoparte prejudecatile, vorbim pe sleau despre cum ajungem la orgasm si ne pregatim din toate punctele de vedere pentru un weekend hot!

Cum ai chef sa facem sex astazi?
Stii cum se spune, pofta vine mancand! Un preludiu exact pe gustul tau te va face sa ai chef de sex si dupa ore intregi de munca, alergat prin oras si orice alta activitate – in plus, sexul e sanatos, te face sa intineresti si s-a demonstrat ca e una dintre cele mai bune metode gratuite de a-ti petrece timpul liber, in aceste vremuri de criza.
Lasa temerile la o parte si fa sex oricum ai chef, fara sa te intrebi ce va crede el despre tine. Pana la urma, barbatii adora diversitatea si nimic nu-i va face mai mare placere decat o initiativa nastrusnica din partea iubitei, iar tu n-ai decat de castigat, pe drumul tau catre orgasm. Esti obisnuita sa-ti petreci viata sexuala in pat? Data viitoare cand faci dus, cheama-ti iubitul sa te sapuneasca sub stropii de apa! Sexul oral ti se pare o “delicatesa” pentru prostituate? Surprinde-ti iubitul cu o propunere de sex oral reciproc – este mult mai usor sa ai orgasm clitoridian decat vaginal si s-ar putea sa ai surpriza ca va bucurati amandoi de… extaz!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.