Setari Cookie-uri

Orgasm garantat in 6 pasi hot

Astazi lasam deoparte prejudecatile, vorbim pe sleau despre cum ajungem la orgasm si ne pregatim din toate punctele de vedere pentru un weekend hot!

Jucaria sexuala
Ai observat cat de multe sex shop-uri au aparut si la noi in ultimii ani? Asta pentru ca in sex shop-uri se ascund o gramada de jucarioare sexuale, numai bune de luat in pat. Exploreaza un astfel de magazin singura sau impreuna cu iubitul si alege ceva doar pentru tine si placerea ta personala. Un dildo, vibrator, o pereche de bile sau chiar catuse cu puf roz – cumpara ceva ce-ti atrage atentia si fa ce-ti place cu noua jucarie! Poti sa-l inviti si pe iubit in dormitor… sau nu.
Daca jucariile din magazine nu te atrag, transforma-ti partenerul intr-o jucarie aducatoare de orgasm! Teoretic, stii si tu prea bine cum: spune-i sau arata-i ce vrei sa-ti faca – vei vedea, prima data e mai greu, insa, daca-ti intri in mana si inveti sa comunici si din punct de vedere sexual, orgasmul va deveni unul dintre prietenii tai buni. Tot teoretic, cele mai bune pozitii pentru orgasm si stimularea faimosului punct G sunt: el deasupra si tu cu picioarele pe umerii lui, tu deasupra, apoi doggy style. Teoria o stii, insa cum stai cu practica?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.