Setari Cookie-uri

El vs ea: Misoginul care insala

Multumesc oricarei forte supreme care mi-a calauzit pasii catre acest loc de munca, nu pentru ca ar fi ceva iesit din comun, ci pentru ca am parte de mai multi colegi decat colege. Iar acestia sunt o sursa permanenta de inspiratie. Este foarte interesant sa iei parte la discutiile lor.

Dar trebuie sa recunosc ca am fost putin rea si ironica (putin mai mult). Adevarul este ca am abordat o tema complexa fara s-o aprofundez prea mult. Adevarul este ca nici femeile nu sunt sfinte, ca si ele inseala. Adevarul este ca nu au intotdeuna un motiv intemeiat. Adevarul este ca barbatii o fac poate mai usor, dar nu neaparat mai des. Adevarul este ca avem nevoie de parerea unui barbat ca sa aflam cum stau lucrurile de fapt.

Andrea

Unde-i legatura?


De aceasta data Andrea chiar m-a pus in incurcatura. Am cautat toata saptamana argument contra parerii ei in speranta ca voi reusi sa-mi apar specia. Adevarul este ca nu am cum. Aveti dreptate! Inselam. Mai rau este ca nu avem nevoie de motiv, de pretext si nici macar de ocazie. O femeie care iti sare in brate este o circumstanta atenuanta, dar noi nu, nici macar nu stam sa o asteptam, sarim primii in speranta ca “pica ceva”. De obicei pica pentru ca in ziua de azi o femeie accepta bucuroasa o aventura de o noapte. Nu este condamnabil, ba chiar le-as ridica monument pentru ca ne scutesc de toata poliloghia de minciunele insirate tocmai pentru a le insira pe ele... scuzati, seduce.

De aici inainte incep sa o contrazic pe Andrea. Bine, bine, sunt indragostit de o femeie - iubita sau sotia mea. Ce legatura are (scuzati cliseul) sexul cu dragostea? Pentru noi, barbatii, lucrurile stau cam asa:

1. Exista sex si cat timp te protejezi sexul poate fi “realizat” cu oricine
2. Exista dragoste si poti face sex intr-un mod foarte placut cu femeia pe care o iubesti.

Ce legatura are iubirea cu faptul ca eu am contact sexual cu alta femeie? Cat timp nu exista sentimente (si rare sunt ocaziile in viata unui barbat cand acestea iau nastere) sexul este doar o forma placuta de exercitiu fizic... stiti voi, umeri.... membre inferioare.

Condamnabil este barbatul care iti aduce boli, barbatul care nu te satisface pentru ca e prea obosit “de la alta”, barbatul care nu mai apare deloc acasa pentru ca ii este prea lene sa se miste dintr-un pat in altul. Insa, cat timp nimic din toate acestea nu se intampla si cat timp tu nici nu ai habar ca s-ar putea intampla... de ce sa stai cu drobul de sare deasupra capului?

Nu vreau sa par misogin, insa adevarul este ca noi, cu neuronii aceia despre care vorbea Andrea, facem o diferentiere foarte clara intre sex si dragoste: primul - o activitate fizica placuta, al doilea un sentiment fantastic.

Andrei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.