Setari Cookie-uri

Te-ai marita pentru bani?

"Banii n-aduc fericirea, dar o intretin" am auzit de multe ori. Nu pot nega ca nu-i asa, un trai saracacios e unul greu, insa am vazut familii sarace care erau fericite. Si eu imi doream cand eram mai mica lucruri care credeam ca ma vor face fericita, insa cand am ajuns sa le am golul din sufletul meu a ramas tot acolo. Am mai crescut si, ca orice tanara, m-am indragostit. Simteam nu numai ca nu imi lipseste nimic, ci ca intreaga lume este a mea. Eram ca beata de fericire in orice moment si nimic nu ma obosea, totul parea atunci a fi posibil.

Am pastrat legatura, la inceput era fericita caci avea toate lucrurile la care visase, calatorise prin locurile frumoase ale lumii, insa, la un moment dat, a inceput sa se simta singura. Sotul ei avea destule afaceri incat statea cu saptamanile plecat. Bani erau suficienti cat sa-i ajunga o viata, insa viata nu inseamna bani. Viata este o suma a momentelor bune si rele, a clipelor de dragoste, a anilor in care te bucuri de cresterea copilului etc. Chiar daca te plimbi prin lume si ai lucrurile pe care ti le doresti, fiinta umana este una duala si nu te simti la fel de fericit ca atunci cand ai langa tine un suflet pereche. Acest suflet pereche a ajuns sa ii lipseasca Lianei foarte mult si se simtea din ce in ce mai singura. Au divortat si regreta enorm relatia la care renuntase, relatie pe care nu a reusit sa o mai construiasca cu nimeni pana acum.

E important ca langa tine sa ai un om impreuna cu care sa poti merge inainte, pe care sa il sustii si sa te sustina, sa va iubiti reciproc. Tin sa accentuez acel "impreuna", caci e cuvantul ce sta la baza oricarui cuplu reusit.

Ma intreb de ce acei barbati cu bani aleg femei cu mult mai tinere ? Ce cauta ei de fapt si de ce ofera atatea amagiri ? Voi v-ati marita pentru bani ?

Un articol de Iulia D.

Sursa: Grace.ro

Citeste si alte articole pe Grace:

Virgina in rochie alba

De ce barbatii se insoara cu femei mai tinere?

In cautarea rochiei albe

Afla ce nunta preferi
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.