Setari Cookie-uri

El vs ea: Dragostea la distanta

Azi voi aborda un subiect destul de des intalnit, zic eu. Cel putin in zona in care locuiesc eu. Marea intrebare pe ziua de azi este: Rezista dragostea la distanta?

Foarte pe scurt cam acestea sunt problemele la care pot eu sa ma gandesc. Dorul, nesiguranta, gelozia si felul in care omul se adapteaza vietii de unul singur. Oare toate acestea nu te schimba deloc? Oare va mai fi totul la fel cand el se va intoarce?

De ce ne temem cel mai tare in aceste situatii? De schimbrile de orice fel care pot aparea la celalalt sau de cele din propria noastra persoana?

Andrea

Nu este nevoie sa plecam departe

Sunt de parere ca dragostea rezista in timp si spatiu, ca doi oameni care iubesc cu adevarat nu poti fi despartiti cu niciun pret. Si cred ca am vazut suficiente cupluri care in ciuda multor dificultati pe care le-au intampinat au reusit sa mearga mai departe si sa se iubeasca cu la fel de mult patos. E drept, am vazut cam tot atatea relatii destramandu-se. Iar motivele au fost independente de distanta.

Barbatii insala indiferent de distanta. Iar femeile sunt geloase independent de kilometrii. Daca noi vrem, putem. Chiar in patul vostru, atunci cand nu sunteti atente! Iar daca voi sunteti geloase din nastere, veti fi indiferent daca aveti motiv sau nu. Plus ca, in general, noi, barbatii, stim sa ascundem atat de bine un “ceva” (sau mai bine spus o “ceva”) incat nu veti suspecta niciodata nimic atunci cand este cu adevarat cazul. Pana la urma, exista o regula nescrisa care spune ca femeile sunt geloase oricand, mai putin atunci cand este cazul, iar barbati stiu sa fie atenti si dragastosi tocmai pentru a se ascunde. Murphy a ilustrat foarte frumos aceasta situatie: “Daca un barbat iti aduce flori fara niciun motiv, atunci exista un motiv”.

Asadar, dragele mele, nu este cazul sa va faceti griji in privinta relatiilor la distanta. Inselaciunea se produce atat de des chiar sub nasul vostru… nu avem nevoie sa ne indepartam pentru a fi infideli.

Pe de alta parte, atunci cand ne indragostim, nu ne sta in cale nimic. Iar daca trebuie sa asteptam pentru a fi cu femeia iubita, suntem in stare sa o facem (desi aceasta capacitate ne este deseori pusa sub semnul indoielii).

Andrei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.