Setari Cookie-uri

El vs ea: Povesti de iubire

Cea mai frumoasa poveste de dragoste este intotdeauna cea pe care o traiesti la momentul respectiv. Nu cred ca exista un ideal sau un standard ori un fel de juriu care sa decida si sa dea locul intai, sau doi, sau trei iubirilor pe care le-ai trait sau prin comparatie cu alte povesti.

Andrea

Fiecare are o poveste

Adevarul este ca eu sunt un romantic incurabil… insa tocmai din acest motiv nu ma pot caracteriza drept un barbat tipic. Va voi vorbi asadar in urmatoarele randuri despre barbati in general, fiindca stiu ca pe voi nu va intereseaza parerea mea personala, ci parerea mea in calitate de reprezentat al sexului tare… ma cam folositi…

Despre barbati si povesti de dragoste ar fi foarte multe de spus…

Amicul meu, Alex, sufera de vreo 3 ani dupa fosta iubita care l-a parasit fara nicio explicatie. Motivul exista, desigur si era evident pentru noi toti mai putin pentru el: era altul. Nu mai bun, nu mai bogat, nici mai frumos. Dar ce conteaza cum era, cat timp ea se indragostise de acela? De cand l-a parasit Maria, Alex are o vorba pe care sigur mi-o vor cenzura fetele care editeaza articolul si nu va mai suna la fel de bine: “barbati sunt porci si femeile sunt usuratice” (da, l-am cenzurat). Priveste orice femeie ca un mare potential de a fi parasit. N-ar recunoaste in ruptul capului. Sustine ca iti traieste tineretile si ca insala acum cat mai poate. Eu stiu ca o face pentru ca prefer sa insele decat sa fie inselat.

Un alt prieten, Marius, n-a avut in viata lui o relatie serioasa cu o femeie. Le intalneste, le imbrobodeste cu vorba dulci, le plimba prin patul sau si apoi le evita cat de mult poate. Apoi se lauda cu femeile pe care le-a mai… cucerit si vorbeste despre ele intr-un mod patetic. Radem si noi cu el, ca baietii, insa, la drept vorbind, ideea in sine nu se amuza prea mult. Pentru ca nu ne-ar placea sa fim in locul lui, la fel cum stim ca nici lui nu-i face placere sa se trezeasca singur in fiecare dimineata, sa nu aiba cui povesti despre maruntisurile zilnice, sa nu poata spune din suflet te iubesc si sa nu se simta iubit. Si-o face cu mana lui… veti spune. Asa este, dar fiecare are o justificare pentru faptele sale. Marius, un tip foarte destept de altfel, a fost toata viata un mare tipicar. A fost luat peste picior de fiecare persoana care a ajuns sa ii cunoasca tabieturile. Asadar, refuza sa mai permita oamenilor sa-l cunoasca. Se simte mult mai sigur pe el alaturi de necunoscuti.

Bogdan, cel mai bun amic al meu, este un tip fantastic. Are un succes fenomenal in randul sexului frumos, desi el nu are nimic de-a face cu estetica. E adevarat, e un tip ingrijit si galant, insa nu foarte inzestrat de la natura. E slab ca o vergea si scund ca un dop. Este amuzant si destept, e pus pe sotii si emana siguranta in jur. Dar in realitate este foarte nesigur pe el. Iar atunci cand intalneste o femeie de care este atras, fuge mancand pamantul. Pentru ca atata stie. Pentru ca prefera sa plece decat sa fie alungat.

Fiecare dintre acesti trei amici este considerat un mare fustangiu. Femeile care nu ii cunosc, ii adora. Cele care i-au cunoscut deja ii plesnesc in public. Ei se intorc spre noi si ridica din umeri ranjind. “O alta femeie care le-a picat in plasa…”. Aiureli… ei sunt cei e incalciti in itele complexelor proprii.

Andrei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.