Setari Cookie-uri

Mitul primei experiente sexuale

Nu stiu cum a fost pentru voi prima experienta sexuala dar la mine nu a fost nici surprinzatoare, nici fantastica nici macar dureroasa. Se spune ca nu uiti niciodata primul contact sexual, momentul in care el te mangaie, te saruta, te excita

Nu stiu cum a fost pentru voi prima experienta sexuala dar la mine nu a fost nici surprinzatoare, nici fantastica nici macar dureroasa. Se spune ca nu uiti niciodata primul contact sexual, momentul in care el te mangaie, te saruta, te excita, te pregateste pentru ca apoi sa i te daruiesti cu totul. Nu am uitat, dar nu pentru ca a fost o experienta de neuitat ci pentru ca atunci mi-am eliberat pentru prima data energia sexuala intr-un act complet.

M-a surprins numai penetrarea, pentru ea nu ma pregatise nicio revista citita, niciunul dintre filmele pe care le urmarisem tocmai pentru ca momentul mult asteptat sa nu ma prinda cu lectia nepregatita. Pentru a fi avut emotia aceea minunata despre care citisem ca apare ar fi trebuit sa existe un angajament emotional. Care insa nu a existat pentru ca imi doream atat de mult sa nu mai fiu virgina incat nu am asteptat sa ma implic intr-o relatie reala. S-a intamplat la cea de-a treia intalnire.

Pentru prima data il intalnisem intr-un club si desi eram insotita el a stiut exact ce isi doreste si nu a renuntat pana cand nu a obtinut numarul meu de telefon. Era un barbat atragator, am simtit dorinta fizica din momentul in care s-a apropiat puternic de mine, mi-a soptit numele lui si m-a atins pe spate provocandu-mi fiori pe sira spinarii. M-a insotit apoi la o petrecere si ne-am dat intalnire in ziua urmatoare. Ma invitase la el acasa, stiam exact ce se va intampla pentru ca imi doream.

M-a asteptat in statia de autobuz. Purtam o rochita vaporoasa, usor transparenta si alesesem sa nu imi pun sutien, asa mi se paruse mult mai senzual si provocator. Efectul a fost garantat, am obtinut exact reactia pe care sperasem ca o va avea. Prin rochie mi se vedeau usor sfarcurile si se ghicea forma sanilor care se miscau in timpul mersului. El ma tinea de mana si a observat, a zambit, s-a oprit sa ma sarute si mana lui urmarind sa ajunga la parul meu mi-a atins discret sfarcurile. Eram deja pregatiti.

Nici nu mi-am dat seama cand am ajuns in pat, numai asta asteptam si nu am mai constientizat altceva. Sanii mei il provocasera puternic, mi i-a cuprins in palme si a inceput sa mi-i sarute. Singurul moment dureros a fost cand m-a muscat, avea un stil agresiv de a-mi rasfata varfurile sanilor. Nu i-am spus nimic, am acceptat si am asteptat ca actul sa se consume. Nimic deosebit nu s-a mai intamplat. Citisem ca este bine sa gemi de placere asa ca asta am facut si eu, dar nu din placere personala ci pentru ca stiam ca asta il va multumi pe el. Am inchis ochii si am asteptat sa termine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.