Setari Cookie-uri

Micul Ghid: Cum sa obtin orgasmul

Mai mult, mai mult, nu te opri, inca putin...vreau si eu sa am orgasm! Daca ai spune asta intr-un grup de femei probabil ca ti s-ar raspunde in cor: stai in sir si-asteapta sa iti vina randul!

Pofta vine facand

Ofera-i trupului placere odata si iti va cere inca odata si inca odata. Mitul conform caruia prea mult sex afecteaza organele sexuale este... un mit. Apetitul creste daca este hranit. Numai ca aceasta hrana nu numai ca este foarte placuta dar nici nu ingrasa ci dimpotriva, ne mentine in forma si ne binedispune. Invata sa savurezi momentul asa cum ai face cu o prajitura delicioasa care nu te judeca ci iti aduce numai placere. Si daca tot esti hotarata sa obtii orgasmul poti sa folosesti si un lubrifiant daca este cazul, acesta sporeste senzatiile si mareste placerea.

Mai mult, mai bine

Atunci cand actul se consuma foarte repede cu siguranta nu vei fi multumita. Nu vrei sa ajungi sa te intrebi: “Eu unde eram cand el a avut orgasm?” Ajuta-l sa nu se mai grabeasaca, mangaie-l, saruta-l, adica fa in asa fel incat sa prelungesti preludiul si sa maresti tensiunea. Unei femei ii trebuie mai mult timp pentru a ajunge la punctul culminant. Daca simti ca este gata sa termine si tu inca nu esti satisfacuta incearca sa ii modifici ritmul alert schimband tu ritmul, misca-te mai lent si ii vei impune si lui acest ritm. Priveste-l in ochi, unduieste-te, focalizeaza-i atentia asupra ta.

Examenul oral

Numai ca de data asta tu esti cea care primeste “informatia” si el este elevul care vrea sa obtina nota zece. Foarte multe femei au nevoie sa fie stimulate oral pentru a obtine orgasmul. Si ca sa obtii si orgasmul vaginal, nu numai pe cel clitoridian, lasa-l sa te penetreze exact atunci cand ai atins momentul maxim in urma stimularii clitorisului si incearca sa presezi osul lui pubian cu clitorisul.

Pozitii

Daca tot vorbim despre placerea noastra atunci trebuie sa asezam femeia deasupra. Aceasta este o pozitie in care tu detii controlul, tu stabilesti cat de profunda sa fie penetrarea si poti sa schimbi in orice moment ritmul, dupa cum simti. Iar mainile voastre sunt libere sa mangaie si sa exploreze dupa bunul plac.

O alta pozitie agreata de foarte multe femei este cea care presupune penetrarea pe la spate, sau pozitia caprei. Aceasta pozitite este ideala pentru ambii parteneri intrucat puteti sa stabiliti impreuna profunzimea penetrarii si spre fericirea ta, in aceasta pozitie el isi poate controla mai usor orgasmul, adica actul sexual se va prelungi si vei reusi si tu sa ajungi la orgasm.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.