Setari Cookie-uri

Micul Ghid: Cum sa obtin orgasmul

Mai mult, mai mult, nu te opri, inca putin...vreau si eu sa am orgasm! Daca ai spune asta intr-un grup de femei probabil ca ti s-ar raspunde in cor: stai in sir si-asteapta sa iti vina randul!

O varianta a pozitiei “femeia deasupra” este cea in care aceasta se combina ideal cu penetrarea din spate, adica barbatul sta culcat sau sprijinit in maini iar femeia il incaleca de data asta cu spatele si stand in genunchi ghideaza penetrarea, care poate sa fie foarte profunda. Ai liber la miscari si mangaieri, poti sa iti stimulezi si clitorisul pentru a fi absolut sigura ca vei ajunge la orgasm.

Si daca aveti un scaun la indemana, de ce sa nu il folositi? Ba chiar va recomand sa il folositi, asezandu-te tot tu peste el, cu spatele. Aceasta pozitie va asigura obtinerea orgasmului datorita penetrarii profunde dar si pentru ca favorizeaza un contact sexual prelungit, fiind chiar recomandata barbatilor care controleaza mai slab momentul ejacularii. Ca sa nu mai spun ca mainile lui pot sa-ti exploreze corpul si sa-ti stimuleze clitorisul in timp ce te saruta pe gat, pe spate, pe umeri si iti sopteste vorbe fierbinti in ureche.


Afrodisiace

Chiar functioneaza si se pot folosi in diferite jocuri erotice, masaje sau preparate culinare, lasa-te purtata de val si de arome. Foloseste vanilie, rozmarin, sofran, scortisoara, ghimbir, cuisoare sau cimbru. Nu uita de miere sau ciocolata, lasa-l sa le savureze direct de pe trupul tau fierbinte si pofticios. Si daca vi se face foame incercati o salata de telina asezonata cu un pahar de vin rosu, vanilat si imbogatit cu scortisoara, cuisoare si ghimbir.

Va doresc pofta buna nu inainte insa de a va oferi un loc la “masa comuna” pentru a impartasi metodele voastre de a atinge mult doritul orgasm.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.