In cautarea propriei placeri sexuale?

In cautarea propriei placeri sexuale?

Ratacind intre dorinta, excitatie si nevoie de orgasm, uneori uitam ca exista si placere tocmai din tendinta de a sti mai mereu ce se intampla cu noi in contextul vietii noastre sexuale si cum putem sa o imbunatatim.

Ratacind intre dorinta, excitatie si “nevoie” de orgasm, uneori uitam ca exista si placere tocmai din tendinta de a “sti” mai mereu ce se intampla cu noi in contextul vietii noastre sexuale si cum putem sa o imbunatatim.

Acest “a sti”/ “a cunoaste”, cat si problemele noastre cotidiene (pe care ne place sa le “caram” cu noi peste tot) se intampla sa ne rapeasca destule resurse si timp incat uneori ramane prea putin “timp” sa ne relaxam si sa ne permitem sa simtim, sa degustam placerea de a fi cu noi insine si cu celalalt.

Gresim cand ne dorim cat mai mult pentru noi si celalalt? Nu! Insa conteaza premisele de la care plecam in cautarea noastra, care ne este tinta aleasa si cine suntem noi si celalalt in acest demers.
Pe buna dreptate, citind, te poti intreba ce inseamna “cine suntem noi si celalalt”?

orgasmUneori, in viata, se intampla sa fim intr-atat de preocupati de ceea ce ne propunem sa obtinem incat din initiatori si beneficiari ajungem sa devenim simple intrumente, simpli executanti, iar celalalt obiectul dorintelor noastre, instrument de satisfacere a propriilor noastre fantezii si curiozitati.

Este de dorit sa fim preocupati de imbunatatirea calitatii trairilor si senzatiilor cu conotatie sexuala , dar sa ne amintim cat de pretioase sunt si aspectele pe care le-am descoperit, experimentat pana acum. Ele constituie “baza”, punctul de plecare in cautarea culmilor placerii…

Ce este aceasta placere?

Atingerea, orgasmul, excitatia, sarutul, dorinta, fericirea… noi… celalalt… relatie… preludiu… act sexual… joc… fantezie… masturbare…?

Cum placerea este in toti si in toate, am putea continua la nesfarsit.

Ramane voi sa ma contraziceti!? 

Placerea este regasita in fiecare dintre lucrurile de mai sus, dar nu neaparat ca si scop in sine, ci ca parte integranta a lor. O traire personala ce apare ca rezultanta a unui cumul de senzatii, perceptii si reprezentari cu conotatie sexuala.

Personala pentru ca acesta placere este traita, atribuita si asumata intr-o maniera particulara de fiecare dintre noi.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri