Setari Cookie-uri

Serpi incalziti la san: furaciuni amoroase celebre

Se spune ca In dragoste si in razboi, totul este permis. Dar cate dintre noi tinem cont de aceasta zicala? Foarte putine. Cele care calca tot in picioare, familie, prieteni, colegi de servici, pentru a obtine ce isi doresc in viata si in dragoste, sunt blamate de societate, care uita de zicala de mai sus.



Kate Hudson
nu a avut norocul mamei sale, Goldie Hawn, in ceea ce priveste dragostea. A fost maritata timp de 6 ani cu solistul trupei Black Crowes, Chris Robinson , de care a divortat la scurt timp dupa ce l-a cunsocut pe Owen Wilson pe platourile de filmare ale comediei “You, me and Dupree”. kate hudson Cei doi au format un cuplu timp de 1 an. In august 2007, Owen Wilson a incercat sa se sinucida dupa ce a vazut poze in presa cu noul iubit al lui Kate, actorul Dax Shepard. Kate si Owen s-au impacat in luna martie a acestui an, dar la inceputul lui mai s-au despartit din nou. La doar 2 saptamani de la ruptura, Kate Hudson a inceput o relatie cu Lance Armstrong, unul dintre prietenii apropiati ai lui Owen Wilson.

Heather Locklear a fost cea care i-a facut cunostinta lui Charlie Sheen cu viitoarea sa sotie, Denise Richards. Cei doi s-au casatorit la un an de la prima intalnire, iar Heather Locklear le-a fost alaturi la fastuoasa nunta. Cele doua actrite s-au mutat in acelasi cartier, cumparandu-si case vecine, iar Heather a fost alaturi de Denise Richards in perioada grea a divortului. Fosta sotie a lui Charlie Sheen s-a gandit ca cea mai buna metoda prin care i-ar putea multumi bunei ei prietene pentru tot ajutorul acordat este sa ii fure sotul, chitaristul trupei Bon Jovi, Richie Sambora. Nici aceasta relatie construita pe nefericirea cuiva drag odata nu a durat, iar cei doi s-au despartit dupa mai putin de 1 an. cuplu in 3

O relatie cu iubitul unei prietene este plina de dorinta si mister, cand esti constienta ca faci un lucru gresit, iar ideea de a fi prinsa sporeste intensitatea sentimentelor. Asadar, daca pasiunea invinge ratiunea, mergeti pana la capat fara regrete! Este mai bine sa regretati ca ati inselat increderea unei prietene, decat sa traiti chinuite de gandul ca el ar fi putut fi ceea ce cautati!

Un articol de Roxana Pitic

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.