Setari Cookie-uri

Vedete ghinioniste in dragoste

Sa iti gasesti jumatatea poate fi la fel de dificil ca ghicirea celor 6 numere norocoase la Loto, iar celebritatile nu fac rabat de la aceasta regula.

George Clooney Michelle Pfeiffer si Nicole Kidman au pariat 100.000 de dolari pe burlacia lui George Clooney, cele doua fiind convinse ca George se va casatori pana va implini 50 de ani. Actritele o vedeau deja pe ospatarita Sarah Larson in rochie de mireasa, dar starul de cinema le-a ruinat recent visele cand a ales sa rupa relatia dupa 1 an de iubire. Desi nu duce lipsa de admiratoare, se pare ca si unuia dintre cei mai sexy barbati ai lumii ii este greu sa isi gaseasca jumatatea.

Jennifer Aniston a avut o viata grea in ultimii ani. La 5 luni de la mediatizatul divort de Brad Pitt, actrita a ales sa se implice intr-o relatie cu unul dintre colegii de platou al fostului sot, Vince Vaughn. Presa de scandal nu a dat sanse acestei relatii, fiind de parere ca Jennifer Aniston il iubeste in continuare pe fostul sot. Presa a avut dreptate, iar cei doi s-au despartit dupa mai putin de 1 an. Dupa mai bine de 2 ani in care a preferat singuratatea, Jennifer Aniston si-a gasit linistea la bratul lui John Mayer, cunoscut pentru relatiile sale cu Jessica Simpson si Cameron Diaz.



Cum fiecare gradina are uscaturile ei, si pe la noi exista vedete care nu au parte de dragostea pe care si-o doresc.

Lili Sandu Unul dintre cele cunoscute exemple este Lili Sandu. Comparata adeseori cu Jennifer Lopez, Lili nu a reusit sa gaseasca un barbat asa cum a visat. Dupa ce a renuntat la viata de familie alaturi de Bogdan Stelea in favoarea carierei, vedeta s-a aruncat in bratele unui elvetian foarte bogat care i-a satisfacut toate poftele. Relatia dintre cei doi nu a durat foarte mult, iar Lili s-a trezit iar singura. Vedeta a declarat ca isi doreste foarte mult sa se indragosteasca, dar ca ii este foarte greu sa se implice intr-o relatie amoroasa. Acum, la 29 de ani, cea mai mare dorinta a actritei de telenovele este sa devina mama, asemenea bunei ei prietene, Ileana Lazariuc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.