Setari Cookie-uri

Zodiacul defectelor

Adeseori, astrologii scot in evidenta beneficiile de a fi nascut sub un anumit semn zodiacal, dar defectele sunt de obicei sunt enumerate superficial. In continuare, veti gasi cele mai negative trasaturi ale zodiilor. Este posibil ca doar unele dintre voi sa va regasiti in descrieri.

Adeseori, astrologii scot in evidenta beneficiile de a fi nascut sub un anumit semn zodiacal, dar defectele sunt de obicei sunt enumerate superficial. In continuare, veti gasi cele mai negative trasaturi ale zodiilor. Este posibil ca doar unele dintre voi sa va regasiti in descrieri.

BERBEC
defecte Nativele din Berbec sunt firi impulsive, care au tendinta de a se arunca in lupta fara a se gandi la consecinte. Fire ambitioasa, berbecul nu se da in laturi de la nimic pentru a-si vedea telul indeplinit, ceea ce il poate transforma intr-un dictator. Berbecii sunt egoisti, uneori lipsiti de tact si scrupule. Nativele acestei zodii sunt orgolioase si intodeauna trebuie sa aiba ultimul cuvant. Deoarece nu accepta parerea nimanui, Berbecul are multi dusmani. La capitolul dragoste, ii este greu sa iubeasca o singura persoana toata viata, de accea fidelitatea nu este punctul sau forte.

TAUR
Cele mai mari defecte ale Taurului sunt comoditatea si incapatanarea. Nu ii plac schimbarile si se complace in situatii nefericite deoarece se gandeste “rau cu rau, dar mai rau fara rau”. Nativele din Taur sunt nepasatoare, superficiale si nu stiu sa isi aleaga prietenii. Cei din jur le percep ca pe niste persoane avare, carora le place sa barfeasca. Gelozia unui Taur poate atinge cote alarmante daca este calcat pe bataturi. Nu accepta compromisuri, iar uneori este imoral.

GEMENI
defecte Cel mai mare defect al nativelor din Gemeni este instabilitatea, iar din aceasta cauza sunt vazute ca niste fiinte superficiale. Putini stiu insa ca aceasta trasatura li se trage din dorinta de a-si gasi jumatatea, motiv pentru care flirteaza cu toata suflarea masculina. Sunt manate de incertitudini si ezitari. Le este greu sa ia o hotarare rapid, ceea ce le face sa rateze multe ocazii importante cu care nu se vor mai intalni a doua oara in viata. Se apuca de mai multe lucruri in acelasi timp, fara a reusi sa le duca pe toate la bun sfarsit, ceea ce atrage nemultumirea celor din jurul sau.

RAC
Desi le place sa fie in centrul atentiei, nativele din Rac sunt firi timide, nehotarate, care devin foarte suspicioase daca increderea le este tradata. Neincrezatoare in fortele proprii, adeseori fac un pas inainte si doi inapoi, exact ca racul. Mofturoase, manipulatoare si uneori prefacute, adora sa le faca viata grea celor din jurul sau. Invaluite de mister, pot parea greu de inteles pentru apropiati. Se mai spune despre nativele din Rac ca sunt invidioase si se infurie repede.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.