Setari Cookie-uri

Zodiacul defectelor

Adeseori, astrologii scot in evidenta beneficiile de a fi nascut sub un anumit semn zodiacal, dar defectele sunt de obicei sunt enumerate superficial. In continuare, veti gasi cele mai negative trasaturi ale zodiilor. Este posibil ca doar unele dintre voi sa va regasiti in descrieri.


LEU

leu Nativele din leu se considera buricul pamantului, sunt mandre, egoiste si orgolioase. Le place sa isi domine partenerii, sa se afle in centrul atentiei si sa fie admirate. Adora sa li se faca complimente si accepta lingusirea. Aspectul fizic este foarte important pentru ele, de aceea isi doresc mereu sa isi imbunatateasca infatisarea. Firi puternice, nativelor din Leu le place sa se razbune pe cei care le-au nesocotit cuvantul.

FECIOARA
Nativele din Fecioara sunt firi serioase, calculate si lipsite de spontaneitate. Putine native ale acestei zodii adora sa duca o viata plina de distractii si evenimente. Reusesc sa scoata din sarite si cea mai calma persoana datorita firii sale cicalitoare si a fricii de a actiona fara verificarea situatiei. Egoiste si inselatoare, sunt capabile de razbunare.

BALANTA
Nativele din Balanta sunt escroace sentimentale, superficiale si nehotarate. Nu sunt sincere, iar daca sunt prinse pe picior gresit, au pregatita o scuza care sa le scoata din incurcatura. Important este ca figura le iese de fiecare data! Daca dau de bani, se pot transforma in sclavele acestora, devenind zgarcite si lase. Sunt visatoare si vesnic indragostite, dar le este greu sa se opreasca la un singur barbat, deoarece viata este scurta si trebuie traita din plin.

SCORPION
defecte Daca ai suparat o nativa din Scorpion, fereste-te din calea ei deoarece razbunarea ei va fi dureroasa. Este brutala si violenta atunci cand este calcata pe bataturi. Este mandra, vanitosa si foarte geloasa daca nu i se acorda atentia care considera ca i se cuvine.Este foarte activa sexual si suspicioasa deoarece uneori are impresia ca este tradata. In relatiile sentimentale investeste foarte mult, dar se asteapta sa primeasca cat mai mult, in cel mai scurt timp posibil. Este obsedata de perfectiune si nu accepta sa imparta cu nimeni ce este doar al ei. Pentru ea aceste trasaturi negative sunt un motiv de mandrie, pentru ca stie ca doar asa va parea de temut in ochii celor din jur.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.