Setari Cookie-uri

Despre sexul interzis si placerile vinovate

De ce sunt amantii mai buni in pat decat sotul sau iubitul? De ce este sexul in locuri publice mai incitant decat in orice alta locatie pentru zbenguiala, chiar daca este incomod sa te lipesti de peretii plini de igrasie ai unui gang sau sa simti cum iarba iti gadila funduletul si gargaritele te ciupesc de fese?

cuplu Mai sa fie?! Cata bafta sa ai sa dai peste un asemenea armasar, mai ales ca nici n-ai cautat mult? Nu e bafta, iar el nu-i armasar. Comiterea adulterului si adrenalina aferenta face dintr-o banala partida un adevarat festin. De ce este sexul interzis mai bun decat sexul conjugal? Pentru ca este interzis.

Femeile fac sex cu capul nu cu organele genitale

Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Northwestern din Evanston, Illinois a aratat ca modificarile cele mai importante din corpul unei femei care face sex nu se gasesc la nivelul organelor genitale, ci in creier. Asa se explica si de ce miraculoasa bulina albastra nu functioneaza si la ambele sexe. In timp ce barbati care inghit Viagra sunt pregatiti de actiune, femeia n-are nicio treaba. De ce? Pentru ca ei au nevoie de pregatire fizica, iar noi psihica. Pe noi ne excita imaginatia, pe ei actiunea. Noi face sex cu capul, iar ei cu… celalalt cap.

Asa se explica si motivul pentru care atunci cand facem ceva interzis suntem cu mult mai excitate decat atunci cand facem ceva bun propriu-zis.

Ceea ce am apreciat la studiul baietilor de la Universitatea Northwestern este ca, dupa ce si-au scrantit capetele luminate pentru a descoperi ce excita asa de tare femeile, au concluzionat sincer: femeile functioneaza total diferit fata de barbati si sunt considerate “ciudate” pentru ca modelul nostru de a interpreta sexualitatea este exclusiv masculin. Adaptat la oile noastre: “barbatul poate insela pentru ca are nevoie de sex, femeia care insala este o pupezoaica nesatula” este o afirmatie total gresita pentru ca noi raportam totul la sexul masculin.

Nu incurajez adulterul, dar il justific. Faptul ca una din cinci femei si una din trei mame (din America, la noi nu se fac studii d-astea) isi insala barbatul este ingrijorator si te face sa te intrebi daca nu cumva gresesc si ei pe undeva, sau macar ca noi le interpretam gresit actiunile acestor femei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.