Setari Cookie-uri

Despre sexul interzis si placerile vinovate

De ce sunt amantii mai buni in pat decat sotul sau iubitul? De ce este sexul in locuri publice mai incitant decat in orice alta locatie pentru zbenguiala, chiar daca este incomod sa te lipesti de peretii plini de igrasie ai unui gang sau sa simti cum iarba iti gadila funduletul si gargaritele te ciupesc de fese?

Fiziologia interdictiei

in patut
Sistemul nervos central nu este influentat de adrenalina. Insa alaturi de adrenalina este activat sistemul nervos vegetativ care este cel responsabil de emotii.

Iata deci, cateva informatii foarte seci, din care putem trage o singura concluzie: sexul e mai bun in vremuri de restriste, e dat de la natura sa fie astfel.

Ii inselam numai pentru ca sexul e bun prin alte paturi? Nu, desi e si asta un motiv foarte plauzibil. Ii inselam pentru ca nu ne ofera ceea ce avem nevoie. Iar amantul, chiar si pentru scurt timp, iti da impresia ca esti iubita. Este o minciuna, dar este atat de placut ambalata, incat iti place s-o traiesti. Si-apoi, cata vreme femeia n-are kilometraj ca tractorul si nu poti sa stii cata lume a facut drive-test-ul, de ce s-o ducem inapoi in rai nefolosita?

Sa va iubiti!

Un articol de Noemi

PS: Pentru orice intrebari traznite, probleme sexuale, sau sugestii de articole va invit sa imi scrieti pe adresa de email noemi@kudika.ro. Nu am sa raspund cu sfaturi la emailuri, dar am sa tratez in articole problemele propuse de voi!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.