Setari Cookie-uri

Ce sa NU faci la prima intalnire

In sfarsit si-a facut curaj si te-a invitat in oras. Simti ca primul pas a fost facut, dar greul abia de acum incepe�O parte din gandurile care nu iti dau pace sunt: cu ce te imbraci, despre ce o sa vorbiti, daca nu te place, daca nu vine�of! E asa dificil uneori!

6 Evita sa mergeti in locuri in care stii ca este posibil sa te intalnesti cu cei din gasca ta! Fara intentie, acestia iti vor compromite si nu va vor lasa sa va cunoasteti mai bine.

7 Nu vorbi despre foste relatii sau esecuri sentimentale. Chiar daca tu sustii ca ai trecut peste aceste perioade, aducerea in discutie a unui astfel de subiect va demonstra exact contrariul.

prima intalnire 8 Incearca sa nu monopolizezi discutia, vorbind numai despre tine. Cautati subiecte care sa fie interesante pentru amandoi. Fii misterioasa si nu dezvalui prea multe detalii despre tine si viata ta chiar de la primul rendez-vous.

9 Cand vine nota de plata, ar fi frumos sa te oferi sa platesti tu! Cu siguranta nu te va lasa, dar cel putin va aprecia intentia ta si te va vedea ca o femeie independenta si sigura pe sine.

10 Stii melodia lui Cream in care indeamna fetele sa nu cedeze din prima seara? Acelasi lucru ti-l recomanda si baietii. Daca isi doresc ceva serios de la tine, vor fi nerabdatori sa te bage in patul lor, dar cu siguranta nu o vor face de la prima intalnire. De asemenea, lasa-l pe el sa faca primul pas si nu te grabi sa fii tu cea care il saruta de ramas-bun. Este indicat sa mentii misterul macar la inceputul relatiei.


Un articol de Roxana Pitic

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.