Setari Cookie-uri

Dependenta de un barbat complexat

Am fost indragostita pana peste urechi de un barbat pe care il consideram extraordinar, insa in scurt timp si-a dat arama pe fata si m-am gasit prinsa intr-o relatie fara viitor, blestemand in fiecare zi momentul in care mi-a iesit in cale.

1 Daca inainte ieseati des in oras, la film, in cluburi, de la o vreme iesirile au inceput sa se rareasca si va petreceti serile doar in fata televizorului.

complex de inferioritate 2 Cand te aranjezi, te intreaba care este motivul si te suspecteaza ca ti-ai gasit un amant. Daca are un statut financiar de invidiat, cu siguranta va aduce in discutie posibilitatea ca tu sa renunti la job, facandu-te dependenta de el financiar.

3 Nu te complimenteaza, iti zice ca esti urata si ca nu ar fi rau daca ai mai slabi.

4 Te jigneste de fata cu prietenii comuni pentru a te pune intr-o situatie jenanta. Nu suporta sa intervii sau sa il corectezi in public pentru ca el le stie pe toate, el nu greseste, el este perfect.

5 Are discursuri sau umor de tip misogin care depasesc gluma. Cu totii radem la glumele bune despre blonde sau ardeleni, fara a considera ca ele sunt serioase. Cand insa partenerul tau face declaratii in care chiar crede privind superioritatea sa si drepturile care decurg de aici, e semnul ca nu te afli intr-o relatie egala si e putin probabil ca va deveni vreodata.

6 Gelozia sa este nejustificata si ajunge sa te terorizeze. Iti controleaza telefonul, nu iti mai permite sa iesi in oras cu prietenele tale, intr-un cuvant iti limiteaza accesul la o lume in care el nu este inclus.

7 Nu mai faceti sex la fel de des, iar atunci cand faceti, te jigneste si iti spune ca nu esti buna la pat, nu stii sa te misti si nu arati bine dezbracata.

complexe de inferioritate 8 Uneori, se poate ajunge la comportamente foarte agresive, individul traind iluzia ca este superior celorlalti. De aici pana la bataie mai este un singur pas, pe care cu siguranta il va face. Dupa ce realizeaza greseala pe care a facut-o, se intoarce spasit, isi cere scuze si iti promite ca nu te va mai lovi niciodata. Pentru ca il iubesti, il crezi si accepti sa ii acorzi o noua sansa.

Acesti barbati sufera de complexe de inferioritate si fac mari eforturi pentru a ascunde acest defect: sunt persoane care vor să pară altfel decat sunt, afisand o stare de superioritate tocmai pentru a ascunde neincrederea, nesiguranţa si timiditatea. Au o atitudine neintemeiata, prin care urmaresc intimidarea celor din jur.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.