Setari Cookie-uri

Pro sau contra: mergem la mare cu iubitul?

Se spune ca la mare trebuie sa mergi cu prietenele si la munte cu iubitul. De ce i-ar fi interzisa iubitului o vacanta in doi pe malul marii? Se pare ca in ciuda momentelor romantice previzibile exista si o serie de dezavantaje. Iata cateva povesti de succes si altele cu mai putin noroc ;)

Recomandarea noastra: Alina, exista o solutie.

Nici alba, nici neagra

Cand sunt indragostita pana peste cap, da, evident, imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu el, indiferent de locatie. Cand relatia nu prea mai merge si simt nevoia unei pauze, prefer sa merg cu prietenele. Cand relatia este cam recenta, prefer sa merg cu persoane pe care le cunosc de mai mult timp. In plus, nu vreau sa il sperii, lasandu-l in compania prietenelor mele ceva mai bitchy. Sau daca am petrece o saptamana impreuna, numai noi doi, desi ne cunoastem numai de cateva zile, atunci iara nu e bine. Deci raspunsul meu nu e nici da sau nu. Raspunsul e variabil in functie de fiecare situatie in parte si cel mai bine e sa te gandesti cum e mai bine pentru tine.

Anda


Doar cu iubitul

Mie imi place sa merg la mare doar cu iubitul. Am primit de multe ori invitatii de la prieteni sa mergem impreuna, insa noi preferam sa mergem singuri ca doi “porumbei” indragostiti ce suntem. Ne place sa facem plaja doar noi doi, fara sa fim in atentia prietenilor (ma refer aici la diferite barfe), sa mergem seara la distractii unde ne dorim noi nu conform preferintelor majoritatii prietenilor sau sa luam masa la localul cu meniuri pe gustul nostru. Ne place compania prietenilor, insa atunci cand ne intalnim din cand in cand in oras sa mai stam de vorba sau mergem intr-un club, dar nu mi-as dori sa fie prezenti zi de zi din concediul nostru. Si spun asta pentru ca de fiecare data cand am mers cu grupuletul au iesit tot soiul de discutii care ne-au stricat buna dispozitie. De cand mergem doar noi doi totul este de-a dreptul minunat.

Iuli

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.