Setari Cookie-uri

O altfel de istorie a sexului

In manualul de utilizare a barbatilor mostenit de la mamaia scrie sa nu arati, desfaci sau pupi nimic inainte de pirostrie. Bun, am inteles-o si p-asta o vreme din pricina organizarii sociodemografice: vasazica daca tavaleai vreo trei barbati din sat, era inevitabil sa ramana careva care sa nu le fie frate sau cumnat si sa nu te mai poate lua de soata apoi pentru ca si-ar trada ruda de sange. De altfel, suspectez ca acesta este unul dintre principalele motive care explica fenomenul de migratie a populatiei catre marile orase.

Unul singur, mai multi, in mai multe locuri

Ei bine, am ajuns in acel punct al istoriei sexului in care femeia a trecut de la a face sex prost cu un singur barbat toata viata, la a face sex prost cu mai multi barbati pe parcusul vietii pana cand gaseste unul cu care se intelege cat de cat bine. Dupa cinci ani de hataneala, smulge si-un orgasm veritabil si crede ca si-a gasit barbatu’ vietii.

Dupa inca un an se satura. El de ea sau ea de el. Cineva in mod cert se satura. Incepe si se fataie prin alte paturi – nu ca ar fi mai bune, ci doar diferite. Si asta pentru simplul fapt ca omului ii este dat sa se plictiseasca. Vesnic vrea mai mult, ori macar altceva.

Asa ca femeia, dornica sa-si tina barbatul acasa, mai scrie o pagina de istorie sexuala. In incercarea disperata de a fi mai buna (sau macar altfel) decat amanta, isi pune fundul la bataie… la propriu. Ei bine, poate nu chiar din prima, fiindca initial recurge la varianta orala a sexului. Nu prea ii place ei ca trebuie sa puna gura pe treaba aia, dar cateodata trebuie sa faci ceea ce trebuie sa faci.

Dupa ce se satura barbatul si de partea asta (femeia e atat de ocupata sa-l tina pe el acasa incat nu are timp sa se sature), sare la varianta din dos. Partea asta chiar n-o entuziasmeaza si incepe sa se sature repede de mofturile barbatului. Cauta o portita de scapare si cauta si cauta…

Audio, video, sex shop

… si iata ca o alta picanterie ii iese in cale chiar la coltul strazii. Vazuse ea ca in locul macelariei se deschidea un magazin cu geamuri fumurii. I-a dat tarcoale de vreo trei ori intrebandu-se ce s-ar putea gasi acolo, dar n-a intrat in el de teama ca o vede vreo vecina care-si plimba cainii.

Asa ca a dat o fuga pana in coltul opus al orasului. A iesit super dotata: casete video, catuse, inseluse, costumase si tot soiul de bazaconii carora nu le-a identificat inca utilitatea, dar e sigura ca va gasi barba-su’ o metoda prin care sa le foloseasca.

Cei care s-au plictisit si de aceasta ultima pagina din istoria (considerata normala) a sexului au recurs la tot soiul de extravagante care ies din sfera de interes a omului activ sexual. Asa ca vom vorba cu alta ocazie de sex in grup, homosexualitate de ocazie, masochism, sadism samd.

Iertati-ma ca va intreb, dar nu pot sa nu observ ca aceasta scurta istorioara se succede in viata fiecareia dintre noi… ce urmeaza sa mai facem?

Un articol de Noemi


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.