Setari Cookie-uri

Swingul: sex sau muzica?

Sex sau muzica? De ce trebuie sa se excluda una pe alta? Stim cu toatele ca o muzica buna poate potenta senzatiile sexuale... si asta nu doar la nivel interior, ci si exterior. Sa ne amintim de vremurile cand mergeam prin cluburi sau prin discoteci? Va mai amintiti ce energie era in aer? Dar acum intreb "sau" pentru ca termenul swing defineste doua lucruri diferite: swingul e o ramura a jazz-ului, precum si dansul asociat acestui tip de muzica, dar mai e si un apelativ pentru o activitate sexuala cat se poate de nonconformista. In plus, la o simpla cautare pe internet, gasim mai multe definitii si explicatii pentru partea ce tine de sex, decat pentru cea care tine de muzica.

Totusi, n-am fost deloc pregatita sa-l aud pe iubitul meu, cel care ma iubea ca pe ochii din cap, cel atat de posesiv si de gelos ca-mi spune una ca asta. Am inchis sec telefonul, dar a reluat discutia la revenirea mea in oras. Un alt salt de-al meu, de data asta pana la etajul sapte: cum poti sa-mi ceri sa fac asa ceva?

Daca tot ai pofta de altele, du-te si descurca-te. Dar NU, el ma voia cu el. Am tinut-o in ritmul asta vreo doua luni de zile, timp in care mi-a fost trimisa spre prezentare doamna cu pricina: era din Timisoara, profesoara de arte plastice, 40 si ceva de ani, divortata, avea o fiica de 22 de ani si in prezent era cuplata cu un domn, medic, care avea 50 de ani. El fusese mult timp plecat in Finlanda, acolo cunoscuse aceasta noua lume si-si convertise proaspata cucerire intru poftele proprii. Cumplit, fetelor... iubitul meu era pregatit sa ma ofere cadou unuia care se apropia de varsta tatalui meu doar pentru ca doamna respectiva i se parea foarte interesanta, apetisanta... El continua sa vorbeasca zilnic cu doamna. Ea ii trimitea poze cat se poate de relevante... era frumoasa, arata bine pentru varsta ei, dar totusi... Normal ca m-am gelozat putin. Ca sa-mi impiedice accesele si banuielile, imi trimitea conversatiile lor. Le citeam si ma enervam pe zi ce trecea... pana intr-o zi cand am luat-o de par... virtual... dar totusi am luat-o de par. Ma deranjase atitudinea ei atunci cand iubitul meu i-a spus ca eu citesc tot ce scriau ei. Incepuse sa-i spuna ca nu face bine ce face, ca asta ar trebui sa ramana intre ei... in fine, cert e ca am cam scuturat-o. S-a suparat, s-a simtit deranjata si ofensata... Nu mi-a pasat de reactia ei, dar reactia lui a fost mai mult decat suparatoare... se apucase sa-mi faca morala: cum ma port asa, cum vorbesc asa...

Si ne-am certat ingrozitor. N-am dormit vreo saptamana, dupa care am luat hotararea cea mare: o facem, dragule, vin cu tine, dar o s-o incurci rau de tot. Si uite asa am intrat in lumea multpreaminunata a swingului romanesc. Ne-am facut cont pe un site specializat, factura telefonica a iubitului meu a crescut cu sase euro, taxa de acces prin sms si a inceput sa vorbeasca cu lume multa. Majoritatea barbati... toti voiau swing... swing in sus, swing in jos. Intre timp, devenisem si eu curioasa in privinta femeilor. Totusi, prin ce mecanism reusesc sa faca asta? Eu nu-mi puteam inchipui ca un alt barbat in afara de iubitul meu m-ar putea atinge. Ma oripilam la simpla idee... i-am spus si lui de problema asta a mea. Era incantat de reactia mea, dar totusi, n-a renuntat la idee. E perfect faptul ca nu vrei un altul, dar totusi, eu vreau sa vrei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.