Setari Cookie-uri

Swingul: sex sau muzica?

Sex sau muzica? De ce trebuie sa se excluda una pe alta? Stim cu toatele ca o muzica buna poate potenta senzatiile sexuale... si asta nu doar la nivel interior, ci si exterior. Sa ne amintim de vremurile cand mergeam prin cluburi sau prin discoteci? Va mai amintiti ce energie era in aer? Dar acum intreb "sau" pentru ca termenul swing defineste doua lucruri diferite: swingul e o ramura a jazz-ului, precum si dansul asociat acestui tip de muzica, dar mai e si un apelativ pentru o activitate sexuala cat se poate de nonconformista. In plus, la o simpla cautare pe internet, gasim mai multe definitii si explicatii pentru partea ce tine de sex, decat pentru cea care tine de muzica.

Dupa mai multe discutii cu diverse personaje, ajungem la prima intalnire. O doamna, 31 de ani, foarte casatorita, foarte amanta, poftea swing. Impreuna cu amantul, cu care era impreuna dinainte de casatorie. Normal, am pus si eu intrebarea pe care i-o puneau toti: de ce nu te-ai casatorit cu celalalt, daca tot va cunosteati dinainte de casatorie? Raspunsul: am hotarat impreuna ca nu vrem sa stricam ceea ce avem noi printr-o casatorie. OK, am zis eu cu mine insami, si am trecut mai departe. Amantul ei nu venise la intalnire, ea avea misiunea de a descoperi cuplul potrivit pentru a-si desfasura dorintele adanc ascunse. Am stat si am barfit: desi era o intalnire intre femei, iubitul meu n-a reusit sa se abtina si a venit si el.

L-am ignorat cat am putut, am vorbit cu Alexandra - asa o cheama - cate in luna si-n stele pana am ajuns si la discutia deschisa. Ce ne dorim, cum dorim, ei ce doreau si uite asa. Dupa care ne-am despartit, am plecat fiecare spre casele personale... seara, imi scrie Alexandra: draga mea, sa nu te superi, dar nu cred ca esti persoana potrivita pentru iubitul meu... in plus, nu cred ca el ti-ar placea tie! OK, again.... dar totusi... am fost ravasita ca am cunoscut o persoana care reuseste sa patrunda atat de rapid si de adanc in sufletele oamenilor. Am inteles ca-si cunoaste iubitul atat de bine incat stie perfect ce-i place si ce nu-i place... dar dupa o singura intalnire cu mine... cum putea ea sa-si dea seama ce-mi place mie si ce nu?

Am pus punct episodului Alexandra. Eu razand, iubitul meu cam dezumflat. Inapoi pe site, fetelor, cu toate panzele falfaind. Avea un scop nou in viata, trebuia sa si-l atinga. Isi impusese chiar un dead line: doua luni de zile. In doua luni de zile trebuia s-o faca. Nu conta cum, nu conta cati morti si raniti ramaneau in urma... printre astia morti ma numaram si eu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.