Setari Cookie-uri

Blog Kudic: Hai, cu tupeu!

Astazi analizam singuratatea. Copii, pe locuri, fiti gata

Exista clar avantaje si de-o parte… si de alta. La fel si dezavantaje. Dar exista si doua tabere. Una care se vede cu sacii in caruta si alta care simte liberatatea eliberarii de greutatea respectivilor saci.

Fericirea in singuratate exista fara doar si poate. Este pura, sincera si totala. Ioana si Ana o pot confirma. Pai cand vreodata ne-om mai distra noi la fel de bine ca in noptile fara capat, ca in Sinaia prin cimitire si paduri, ca in dansuri nonhetero si in zambete sagalnice? Atunci niciuna dintre noi nu ar fi preferat prezenta vreunui (oricare) baiat/barbat. Ne eram mai mult decat suficiente pentru orice stare de bine.

E adevarat insa… fericirea in singuratate stiu sa o aprecieze mai ales cei care au simtit singuratatea in relatii nepotrivite. Dar ca lucrul asta e trist… nimic mai putin adevarat. Asa ca daca va mai vine sa ma intrebati… Maria, cum rezisti… fratilor, momentan sa mor daca am chef de altceva.

Iar daca nu intelegeti, nu vreti sa intelegeti, sau nu va e suficient atunci poate aveti voi niste probleme la care, de fapt, nu vreti (dar ar trebui) sa va ganditi.

Acest articol este un post de pe blogul Mariei. Maria este o Kudika declarata si tocmai din acest motiv textele sale au ajuns in paginile noastre.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.