post pe blogul lui just_because

Statusuri de dragoste

Fetelor, ce pot sa va spun mai mult decat ca Iancu are dreptate: dragoste cu de-a sila nu se poate, indiferent cate compromisuri esti dispusa sa faci. Intr-un final obosesti atat de tare incat ajungi sa te intrebi: mai are rost sa continui? Incerci sa clipesti printre lacrimi si sa-ti faci sperante din nou... sperante desarte care sunt spulberate de explozia expresiei: nu mai vreau sa fim impreuna.

Motivul? Ca la divort: nu ne potrivim. Si aceasta lovitura... e fatala pentru tine, care ai depus atat de mult efort si nu mai poti sa vezi nimic de lacrimi. Nici nu mai poti simti nimic in jurul tau, pentru ca sufletul tau urla ca nebunul si acopera orice zgomot, ti-ai pierdut simturile, e lipsa de aer in jur. Pur si simplu ti se pune un bolovan in capul pieptului si nu mai poti respira, creierul nu mai face corelatii. Doar intrebarea vesnica iese chinuita din gatlejul sugrumat de durere: DE CE? si tot corpul se sparge sau cel putin asta simti. Mii de farame care oglindesc toate momentele relatiei... si frumoase si apoi din ce in ce mai dureroase pentru tine... il suni, fara a primi un raspuns... telefonul inchis... promisiunea smulsa cu greu ca va suna mai tarziu, dar constienta fiind ca nu va suna... sms-uri care mai de care mai patetice in dorinta ta de a primi o explicatie plauzibila...

Cum sa nu ne potrivim? Te intrebi in sinea ta pentru ca vocea ti-a pierit innecata de lacrimi, durere.... iti vine sa-i spui ca te-ai schimbat, ca te-ai mulat dupa el, ca esti exact asa cum a descris el femeia potrivita lui... si cum nu va potriviti? Simti ca innebunesti... poate mai spune el cate un cuvant, dar nu-i decat o tacere plina de compasiune din partea lui, dar totusi te-a ranit... acum vezi totul, intelegi totul... dar tot mai vrei o explicatie care sa te multumeasca. Oricum nu te va multumi, dar tu vrei sa o ai ca pe o ultima ramasita din partea lui. Chiar speri ca daca te vei intalni cu el, totul se va intoarce la 180 de grade... dar stii in adancul tau ca speri degeaba.. ai luptat pentru relatie atat de mult timp, ai facut atatea compromisuri, atatea schimbari in viata ta ca sa fii exact tot ceea ce-si dorea, iar el vine nonsalant, dar un pic iritat, spunandu-ti: “nu mai vreau! nu ne potrivim!”.

20 de Semne ca EL e ALESUL
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: